Stiri Interne

Ce avere au Simona Halep și Emma Răducanu din tenis

Scris de Ana Kozma

Simona Halep și Emma Răducanu sunt două dintre cele mai titrate și mai apreciate jucătoare de tenis. Așa cum este de așteptat, acest lucru vine și cu încasări fabuloase, fie că vorbim despre turnee câștigate, contracte de imagine sau afaceri. Iată ce avere au Simona Halep și Emma Răducanu din tenis!

Ce avere au Simona Halep și Emma Răducanu din tenis

La momentul actual, Simona Halep ocupă locul 19 WTA. Emma Răducanu este pe poziția 13 în clasamentul WTA. Așadar, ambele se numără printre cele mai bune 20 de tenismene din lume. Nu e de mirare că averile lor sunt pe măsură.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

La 30 de ani, Simona Halep se regăsește în topul celor mai bogați români. Conform clasamentului realizat anul trecut de Revista Capital, averea ei se ridică la aproximativ 50 de milioane de euro. Banii au fost câștigați din sport, contracte de imagine și afaceri imobiliare. Doar din tenis, până la finele anului, Simona câștigase aproape 38 de milioane de dolari.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de 艾玛 (@emmaraducanu)

Emma Răducanu are doar 19 ani și se poate lăuda deja cu un titlu de Grand Slam. Tânăra sportivă are contracte de imagine cu unele dintre cele mai mari branduri. Este vorba despre Prosche, British Airways, Evian, Dior, Tiffany & Co. sau Vodafone. Conform Click.ro, doar câștigurile din tenis se ridică la peste 3 milioane de dolari. Este însă încă foarte tânără și are tot timpul din lume să își sporească averea.

Cum arată noul hotel deținut de Simona Halep

Scrie un comentariu