Stiri Interne

Ce audiente a avut Singur Acasa la Pro TV

Scris de Ana Kozma

Filmul Singur Acasa a fost difuzat sambata seara pentru al 14-lea an consecutiv de Pro TV si, surprinzator, si de aceasta data a fost lider de audienta! Iata cati oameni s-au uitat la film.

Ce audiente a avut Singur Acasa la Pro TV

Filmul Singur Acasa a devenit parca una dintre traditiile de Craciun. Desi a fost lansat in 1990 si a fost difuzat de Pro TV deja de 13 ori pana acum, filmul a atras publicul roman in fata televizoarelor si de aceasta data.

Pro TV a difuzat filmul Singur Acasa, sambata seara, pentru al 14-lea an consecutiv. Iar un numar impresionant de romani au ales sa-si petreaca seara de weekend urmarind, cine stie pentru a cata oara, acest film. Este vorba despre nu mai putin de 2.1 milioane de telespectatori, cifra apropiata de cele obtinute si in anii trecuti de aceeasi pelicula.

Cum arata acum actorii din “Singur Acasa”

Daca Pro TV a fost lider de audienta cu Singur Acasa, pe locul 2 s-a situat Antena 1 cu finala emisiunii Te Cunosc de Undeva, show urmarit in medie de 1.4 milioane de romani.

Macaulay Culkin, din nou Singur Acasa, pentru Google – VIDEO

Pe locul 3 al clasamentului se regaseste postul Kanal D, unde aproximativ 740.000 de oameni au ales sa urmareasca, sambata seara, serialul Moldovenii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Кто помнит, почему Кевин был грустным?🥺 Вчера пересмотрела, так на душе было спокойно, успокаивает меня этот Фильм😻Вот есть в нем что-то такое♥️ ~ ~ Фильм🎬 Один Дома (1 часть) ❄️ Отмечайте меня, если берёте видео✨ ~ ~ Не забудьте подписаться на мой телеграмм(ссылка в профиле)🎉 И поставить лайк на видео❄️ ~ ~ #одиндома #одиндома2#новыйгод #новыйгод2020 #мемы #тикток #newyear #homealone #homealone2 #tiktok #christmas #merrychristmas

O postare distribuită de Твоя Звездочка♥️ (@missishosgoren) pe

Scrie un comentariu