Stiri Interne Video

Ce audiență a avut primul Românii au Talent cu Alexandra Dinu

Scris de Ana Kozma

Vineri seară a debutat, la Pro TV, sezonul cu numărul 11 Românii au Talent. Iată ce audiențe a înregistrat prima ediție în care Alexandra Dinu s-a aflat la masa juraților alături de Andra, Andi Moisescu și Florin Călinescu!

Ce audiență a avut primul Românii au Talent cu Alexandra Dinu

Vineri seară a început noul sezon de Românii au Talent la Pro TV. A fost prima ediție în care telespectatorii au putut-o vedea la masa juriului pe Alexandra Dinu. Bineînțeles, alături de Andra, Andi Moisescu și Florin Călinescu. Se pare că românii au așteptat cu sufletul la gură sezonul 11 din Românii au Talent. Dovadă stau audiențele înregistrate vineri.

Cum va arăta show-ul Românii au Talent în pandemie

Vineri seara a fost pentru prima oară când un post tv a reușit să depășească la audiențe Survivor România (Kanal D).

Aproximativ 2.6 milioane de români au urmărit prima ediție Românii au Talent. Minutul de aur s-a înregistrat la ora 20:53 și a adus în fața televizioarelor peste 3.2 milioane de telespectatori.

La Survivor România s-au uitat vineri seară mai puțin cu aproximativ 800.000 de oameni decât la Pro TV. Antena 1 a difuzat pe același tronson orar un film și a înregistrat audiențe cam de 4 ori mai mici decât Pro TV.

De departe cel mai emoționat moment de vineri seară a fost cel care l-a determinat pe Florin Călinescu să apase Golden Buzz.

Filip Cioc a impresionat până la lacrimi audiența și merge direct în semifinalele Românii au Talent.

Scrie un comentariu