Stiri Interne

Ce au urmarit romanii la tv, in prima parte a anului 2015

Scris de Administrator

In primul trimestru al anului 2015, Kanal D este televiziunea generalista cu cea mai mare crestere a audientei inregistrata in raport cu anul precedent, depasind semnificativ ca evolutie posturile Pro TV si Antena 1.

KanalD

Iata ce au urmarit romanii la tv, in prima parte a anului! Conform datelor furnizate de Kantar Media, in primul trimestru 2015, pe targetul National, Kanal D s-a clasat pe locul 3 in topul audientelor, pe parcursul intregii zile, cu o crestere de 31% Rating si 29% Share.

Este cea mai mare crestere in randul statiilor TV comparativ cu primul trimestru al anului 2014, in conditiile in care audienta Pro TV pe intreaga zi a scazut cu 2% Rating si 4% Share, iar cea a Antenei 1 a crescut cu doar 6% Rating si 4% cota de piata.

In aceeasi perioada analizata, pe targetul Comercial, Kanal D si-a adjudecat locul 3 in topul televiziunilor, cu o crestere de 24% Rating si 23% Share – de asemenea, cea mai mare crestere inregistrata comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent. Pe publicul 18-48 Urban, Pro TV a inregistrat o scaderede 2% Rating si 3% Share.

Diversitatea si calitatea programelor oferite de Kanal D au atras un public tot mai numeros in primele trei luni ale anului 2015. Serialul turcesc “Tradarea” a cucerit inimile telespectatorilor romani, situand Kanal D pe locul 2 in topul audientelor de Prime Time, cu o medie de 7,7% Rating si 14,2% Share pe publicul All Urban, si 7,5% Rating si 13.3% Share, pe publicul National.

Tot in primul trimestru al anului curent Kanal D s-a clasat pe primul loc pe toate trei targeturile, de luni pana vineri, in intervalul 13:30-16:00, cand a fost difuzata emisiunea “Te vreau langa mine”, prezentata de Gabriela Cristea.

Scrie un comentariu