Stiri externe

Ce au purtat vedetele la show-ul TOMMYNOW

Scris de Alexandru Manea

Brandul Tommy Hilfiger a gazduit spectacolul de moda experiential TOMMYNOW Primavara 2020, care a marcat lansarea la nivel global a celei de-a patra colectii colaborative TommyXLewis realizate de catre designer-ul Tommy Hilfiger si Campionul Formula OneTM britanic, Lewis Hamilton.

Ce au purtat vedetele la show-ul TOMMYNOW

Colectia capsula TommyXLewisXH.E.R. – prima colaborare cu artista H.E.R., castigatoare a premiului Grammy – a avut, de asemenea, premiera in cadrul evenimentului, alaturi de HILFIGER COLLECTION Primavara 2020 pentru femei si barbati. Spectacolul a avut loc in Londra, la emblematicul Tate Modern, The Tanks, pe 16 februarie 2020, ora 10 p.m., ora Romaniei.

TOMMYNOW Primavara 2020 a celebrat avansul realizat in ceea ce priveste sustenabilitatea, avans ce se afla in centrul colaborarii TommyXLewis Primavara. Peste 75% dintre stiluri sunt furnizate cu materiale mai sustenabile si prin parteneriate ce reduc impactul negativ in lantul de aprovizionare. Colectia imbratiseaza notiunea de ,,Style for All” – credinta ca stilul adevarat sterge toate limitele ce tin de sex, varsta, etnie si corp. In cel de-al patrulea sezon in care colaboreaza, Tommy Hilfiger si Lewis Hamilton au invitat-o, de asemenea, pe artista H.E.R. sa adauge un twist unic stilurilor statement din colectia capsula TommyXLewisXH.E.R.

TOMMYNOW Primavara 2020 a avut la baza formatul-semnatura al lui Tommy Hilfiger “See Now, Buy Now”, cu look-urile de podium disponibile printr-un ecosistem de canale de cumparare imediata prezent in peste 70 de tari.

Printre invitatii din primul rand s-au numarat Meghan Trainor, Billy Porter, Shawn Yue, Charli XCX, Anne-Marie, James Bay, Miss Fame, Sfera Ebbasta, Dadju, Mina El Hammani, Jorge López, Yolanda Hadid, Noor Tagouri, Melissa Satta, Sveva Alviti, Mahalia, Alan Cumming, Valentina Ferragni, Sergi Roberto, Michaela DePrince, Lolo Zouaï, Pixie Lott, Caroline Daur, Miles Chamley-Watson, Amber Le Bon, Andrés Velencoso, Michael Ward, Rainey Qualley, AJ Tracey si Negin Mirsalehi.

Meghan Trainor a purtat o rochie cu stele si dungi HILFIGER COLLECTION Primavara 2020.

Billy Porter a purtat o pereche de pantaloni cu imprimeu tip sarpe, o jacheta shearling, o helanca din fetru cu dungi metalice, toate din colectia TommyXZendaya Toamna 2019, precum si o geanta HILFIGER COLLECTION Toamna 2019.

Shawn Yue a purtat un costum si o camasa alba cu cravata cu buline, toate din colectia TOMMY HILFIGER TAILORED Primavara 2020.

Charli XCX a purtat un pullover tricotat bleumarin din colectia TOMMY JEANS Toamna 2019; jeans HILFIGER COLLECTION Primavara 2020; si tenisi albi TOMMY HILFIGER Primavara 2020.

Anne-Marie a purtat un pulover cu steag, o camasa alba si mocasini din piele, toate HILFIGER COLLECTION Primavara 2020 si o pereche de jeans HILFIGER COLLECTION Toamna 2019.

James Bay a purtat un pulover HILFIGER COLLECTION Toamna 2019.

Miss Fame a purtat o camasa tip boyfriend cu dungi si o fusta din piele, ambele din HILFIGER COLLECTION Primavara 2020, si un pardesiu HILFIGER COLLECTION Toamna 2019.

Sfera Ebbasta a purtat jeans, tenisi albi, o palarie si o jacheta din denim, toate din colectia TOMMY JEANS Primavara 2020, precum si o camasa albastru deschis TOMMY JEANS Toamna 2019.

Dadju a purtat o pereche de pantaloni cargo negri si o jacheta parka, ambele din colectia TommyXLewis Primavara 2020, precum si un pulover HILFIGER COLLECTION Primavara 2020.

Mina El Hammani a purtat o jacheta scurta din denim TOMMY JEANS Primavara 2020; o bluza HILFIGER COLLECTION Primavara 2020; si o pereche de pantaloni albi largi TOMMY HILFIGER Primavara 2020.

Jorge López a purtat o jacheta din denim, wore a denim jacket, un hanorac si pantaloni sport, toate din colectia TommyXLewis Primavara 2020.

Noor Tagouri a purtat o fusta din material foulard si pantofi cu toc inalt, ambele din 2020 HILFIGER COLLECTION Primavara 2020; o camasa bleumarin HILFIGER COLLECTION Toamna 2019; si un pardesiu TOMMY HILFIGER Primavara 2020.

Melissa Satta a purtat o jacheta din denim si un hanorac, ambele din colectia TommyXLewis Primavara 2020, precum si jeans TOMMY JEANS Primavara 2020.

Sveva Alviti o jacheta din denim in stil marinaresc, o camasa in dungi si pantaloni negri, toate din HILFIGER COLLECTION Primavara 2020.

Mahalia a purtat un pulover tricotat, pantaloni cu broderie crest si pantofi cu toc inalt, toate din HILFIGER COLLECTION Primavara 2020.

Alan Cumming a purtat un costum HILFIGER COLLECTION Toamna 2019, precum si un tricou in dungi HILFIGER COLLECTION Primavara 2020.

Valentina Ferragni a purtat pantaloni scurti din piele si un blazer, ambele din HILFIGER COLLECTION Primavara 2020, si un sutien negru din colectia de lenjerie intima TOMMY HILFIGER Primavara 2020.

Sergi Roberto a purtat un pulover tricotat cu model steag si o sapca cu broderie, ambele din HILFIGER COLLECTION Primavara 2020; precum si o jacheta din denim si jeans TOMMY JEANS Primavara 2020.

Michaela DePrince a purtat o haina din piele TommyXZendaya Toamna 2019 si o rochie transparenta TommyXLewisXH.E.R. Primavara 2020.

Lolo Zouaï a purtat o jacheta bomber reversibila, pantaloni din denim, un tricou bleumarin si tenisi din piele, toate HILFIGER COLLECTION Primavara 2020.

Pixie Lott a purtat o helanca si pantaloni scurti ambele rosu burgundy, din HILFIGER COLLECTION Toamna 2019.

Caroline Daur a purtat un frac de arhiva TOMMY HILFIGER Tailored; un top tip bustiera TOMMY HILFIGER Primavara 2020; si o pereche de pantaloni marinaresti din denim HILFIGER COLLECTION Primavara 2020.

Miles Chamley-Watson a purtat un pulover galben, pantaloni sport si parka galbene, toate din colectia TommyXLewis Primavara 2020.

Amber Le Bon a purtat o fusta neagra din piele si sandale din catifea cu platforma, ambele din colectia TommyXZendaya Toamna 2019, precum si un tricou negruTommyXLewis Primavara 2020.

Andrés Velencoso a purtat o jacheta bomber reversibila TommyXLewis Primavara 2020; un pulover tricotat HILFIGER COLLECTION Toamna 2019; pantaloni din denim TOMMY HILFIGER Primavara 2020; si o pereche de tenisi cu model stele HILFIGER COLLECTION Primavara 2020.

Tommy Hilfiger lanseaza colectia sustenabila TOMMYXLEWIS

Rainey Qualley a purtat o jacheta din denim TommyXLewis Primavara 2020; un top TOMMY HILFIGER Primavara 2020; pantaloni scurti HILFIGER COLLECTION Primavara 2020; si sandale aurii TommyXZendaya Primavara 2019.

Michael Ward a purtat o jacheta din denim, un pulover tricotat cu model stea, pantaloni din  denim si tenisi din piele, toate din HILFIGER COLLECTION Primavara 2020.

AJ Tracey a purtat o palarie sport TOMMY JEANS Primavara 2020 si o camasa din denim TommyXLewis Primavara 2020.

Negin Mirsalehi a purtat o vacheta varsity bomber din piele si pantaloni eleganti, ambele din HILFIGER COLLECTION Primavara 2020, precum si o bluza din colectia TommyXZendaya Primavara 2019.

Rowoon a purtat o jacheta bomber, un tricou cu dungi si pantaloni albastri, toate din colectia TOMMY HILFIGER Primavara 2020.

Scrie un comentariu