Stiri externe

Ce au facut Adele si Jennifer Lawrence intr-un bar gay din New York

Scris de Ana Kozma

Poate ca nu stiati, insa Adele si Jennifer Lawrence sunt bune prietene, iar recent cele doua au petrecut o seara de pomina intr-un bar gay din New York! Iata ce s-a intamplat acolo!

Ce au facut Adele si Jennifer Lawrence intr-un bar gay din New York

Nu multa lume stie acest lucru, insa Adele si celebra actrita Jennifer Lawrence sunt prietene la catarama. Iar vineri, cele doua vedete au petrecut o seara de pomina la Pieces, un bar gay din Manhattan, New York.

Conform presei internationale, Adele chiar a urcat pe scena si a schimbat cateva vorbe cu Brita Filter, cunoscuta drag queen. Mai mult, a dezvaluit public faptul ca prietena ei, Jennifer Lawrence, s-a logodit de curand cu Cooke Maroney.

“Salut! Numele meu este Adele! Prietena mea s-a logodit! Iar eu, eu sunt momentan o mama casnica!”, sunt cateva dintre cuvintele adresate de Adele celor ce si-au petrecut noaptea de vinery in barul Pieces din New York.

Jennifer Lawrence s-a logodit in luna februarie cu actualul ei partener, Cooke Maroney. Se pare ca actrita a primit un superb inel de logodna cu diamante.

Cat despre Adele, artista a hotarat in urma cu ceva vreme sa se retraga din muzica, cel putin pentru o perioada, pentru a putea avea grija de copilul ei si pentru a se concentra exclusiv pe viata de familie.

Cele mai frumoase rochii purtate de Jennifer Lawrence

Travestitul care a devenit sosia lui Adele – VIDEO

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Jennifer at the mother! premiere during the 2017 Venice Film festival, Sep 5 2017 in Venice, Italy 🇮🇹😍

O postare distribuită de Jennifer Lawrence (@jenniferlawrence_) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

June Carter Cash ❤️

O postare distribuită de Adele (@adele) pe

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu