Stiri Interne

Ce au declarat vedetele la concertul caritabil pentru victimile din Colectiv

Scris de Alexandru Manea

Miercuri seara a fost organizat un concert caritabil in clubul Bamboo, in cadrul caruia au cantat mai multe nume cunoscute si la care au participat si vedete din showbiz. Iata ce au declarat acestia.

artisti-concert-caritabil-colectiv

In clubul Bamboo a fost organizat miercuri seara, la initiativa lui Catalin Botezatu si a patronului Joshua Castellano, un concert caritabil pentru victimile din Colectiv.

La eveniment au cantat artisti cunoscuti si au luat parte oameni care au dorit sa doneze bani intr-o urna special amplasata in local.

Printre artistii care au urcat pe scena s-a aflat si Delia, cea care a interpretat un cover al piesei trupei Goodbye to Gravity, „The Day We Die”.

Artistii care au cantat, dar si vedetele care au asistat in public la spectacol au povestit ce au simtit in toate aceste zile in care s-a declarat si doliu national.

„Am fost sa fiu alaturi de semenii mei , cu gandul cu inima, cu tot ceea ce pot eu si ceea ce insemn eu ”, a declarat Andreea Banica.

„Oamenii vor merge in cluburi vor uita din pacate, fiecare dintre noi isi va aduce aminte de acele momente si eu am avut cunostinte acolo si nu pot sa nu imi aduc aminte”, a declarat Catalin Botezatu.

“Este o mare tragedie ce s-a intamplat si e pacat, dar a fost nevoie, se pare, de acest sacrificiu pentru ca oamenii sa fie mai buni in tara asta unii cu altii si sa fie mai atenti la cei care ne conduc. Eu, una, simt ca a murit ceva in mine in noaptea aceea si cred ca trebuie sa imi accept ca nu voi mai fi la fel niciodata. Mi-am sunat fratele, apoi am inceput sa-mi sun instrumentistii si nu pot sa explic secundele in care nu ti se raspunde la telefon si stii ca e pasionat prietenul tau bun de genul ala de muzica si stii ca e posibil sa fie acolo” ,a declarat Lora pentru Libertatea.

“Eram la Brasov, am avut un concert acolo si urma, a doua zi, culmea, sa cant chiar in Colectiv cu colegul meu Cedry2k, care isi lansa albumul «Romania furata». Nu stiu daca m-a salvat destinul, ca nu cred ca la lansarea lui Cedry2k se putea pune problema de artificii”, a povestit Connect-R.

„Cand s-a intamplat, m-a trezit telefonul. M-am panicat, nu stiam ce se intampla, am deschis televizorul… Am sunat si eu pe cine stiam ca s-ar putea afla acolo, a fost cumplit. Este o adevarata tragedie si ramai marcat! Te gandesti: de ce?”, a declarat Nicole Cherry.

“Este datoria noastra sa facem ceva pentru ca prietenii nostri sa nu fi murit acolo degeaba. As putea spune ca-i consider pe toti cei care au fost la Colectiv prietenii mei desi nu ii cunosc. Sunt de prisos cuvintele.”, a declarat Raluka pentru WOWBiz.ro.

“Eram la Timisoara cand am aflat, iar fiul meu care are 16 ani nu-mi raspundea la telefon. M-am bucurat ca nu a fost in club… Fusese pe timp de zi, in alte dati. Nu mi-a fost foarte usor… Din fericire nu am avut pe nimeni acolo”, a povestit Dan Bittman.

Scrie un comentariu