Stiri externe Video

Ce au declarat Meghan și Harry despre familia regală în interviul pentru Oprah

Scris de Ana Kozma

Prințul Harry și Meghan Markle au acordat primul interviu important de când au renunțat la rolurile de membri seniori ai Familiei Regale și s-au mutat în Statele Unite. Iată ce au declarat despre familia regală.

Ce au declarat Megan și Harry despre familia regală în interviul pentru Oprah

Ieri a fost difuzat interviul realizat de celebra Oprah Winfrey cu Prințul Harry și Meghan Markle. Primul pe care cei doi l-au acordat după ce au renunțat la rolurile de membri seniori ai Familiei Regale și s-au mutat în Statele Unite.

Familia Regală împrăștie minciuni despre ei?

„Nu știu cum s-ar putea aștepta ca după tot acest timp noi încă să tăcem. Atâta timp cât ei au un rol activ în a împrăștia informații false despre noi. Dacă faptul că vorbim ne face să riscăm să pierdem lucruri… am pierdut oricum deja foarte multe”, a declarat Meghan Markle.

Cum se înțelege cu Regina Elisabeta?

Meghan Markle a dezvăluit astfel că relația ei cu Regina Elisabeta a fost intotdeauna bună.

„Este greu pentru oameni să facă diferența dintre familie și business pentru că e cumva un business de familie. Avem pe de-o parte familia și pe de altă parte oamenii care conduc această instituție. Sunt două lucruri complet diferite. Este important să putem face diferența pentru că Regina, spre exemplu, a fost întotdeauna bună cu mine. Îmi amintesc când am avut una dintre primele vizite oficiale împreună. Mi-a cerut să îi fiu alături și am luat micul dejun împreună, în tren, în acea dimineață. Apoi mi-a dăruit un set cu cercei și colier din perle. Mi-a plăcut enorm să fiu în compania ei. Îmi aducea aminte de bunica mea atunci când mă invelea cu păturica pe care o are întotdeauna în mașină, ca să nu îmi fie frig”, a declarat Meghan Markle.

Primele întâlniri cu Regina Elisabeta

„Harry m-a pregătit pentru primele întâlniri. Este incredibil faptul că am putut să o văd cumva prin ochii lui. Să simt nu doar onoarea și respectul față de ea ca monarh, ci dragostea pe care el o are față de ea ca bunică. Atunci când am întâlnit-o, am simțit înțelegere. Este o femeie minunată și o respect enorm”, a adăugat Meghan.

Prințul Harry, despre relația cu tatăl său

„Este mult de lucrat la această relație. M-a dezamăgit pentru că și el a trecut cândva prin același lucru. Știe cum se simte durerea. Iar Archie este nepotul lui. Dar, în același timp, noi îl vom iubi mereu. În ciuda tuturor lucrurilor dureroase care s-au întâmplat. Este și va fi o prioritate pentru mine să încerc să vindec această relație”, a declarat Prințul Harry.

Acesta a mai adăugat că tatăl său, Prințul Charles, a renunțaț la un moment dat să îi mai răspundă la telefon.

Prințul Harry, relația cu fratele său

Despre relația cu Prințul William, Harry a spus: „Îl iubesc pe William. Este fratele meu și am trecut prin infern împreună. Dar suntem pe drumuri separate. Relația dintre noi e în pauză acum. Dar timpul le vindecă pe toate, sper”.

Prințul Harry, relația cu Regina

„Am vorbit cu bunica mea în ultimul an mai mult decât am făcut-o în alți ani. Avem o relație extraordinară. O înțelegere, Este bunica mea și îi port un profund respect. I-a trimis lui Archie, drept cadou, un aparat de făcut vafe”, a spus Harry.

Prințul William și Prințul Charles, captivi în sistem

„Mie nu mi-a plăcut neapărat acea viață. Asta chiar dacă există fotografii în care eu zâmbesc în timp ce dau mâna cu diverși oameni. Este parte din job. Este parte din acel rol. Asta se așteaptă de la tine. Indiferent cine ești, indiferent de ce se întâmplă în viața ta privată, indiferent de ce trăiești. Tatăl și fratele meu sunt captivi în sistem. Ei nu pot pleca. Și simt compasiune din acest motiv”, a mai adăugat Prințul Harry.

Meghan și Harry, interviu la Hollywood. Bunicul Philip, aproape de deces.

Scrie un comentariu