Evenimente Stiri Interne

Ce artiști vor cânta la Neversea 2021

Scris de Ana Kozma

După un an în care toate festivalurile importante au fost anulate în contextul pandemiei, toată lumea speră că în 2021 lucrurile vor reintra ușor în normal. Astfel că au fost deja anunțați o serie dintre artiștii care vor urca pe scena Neversea 2021. Iată despre cine este vorba!

Ce artiști vor cânta la Neversea 2021

În 2020, toate festivalurile importante au fost anulate în contextul pandemiei. Anul acesta însă, sperăm că lucrurile vor sta diferit. Neversea 2021, unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale ale anului, va avea loc între 8 și 11 iulie.

Organizatorii lucrează deja pentru ca ediția cu numărul 4 Neversea să fie una de neuitat. Și, bineînțeles, să se desfășoare în condiții de maximă siguranță. Fanii evenimentului așteptau cu sufeltul la gură momentul în care vo fi anunțați artiștii ce vor urca anul acesta pe scenele festivalului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Neversea Festival (@neverseafestival)

Pe lângă Tyga și Black Eyed Peas, în cadrul Neversea 2021 vor mai performa artiști precum Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Nicky Romero, Tchami și Ummet Ozcan B2B Brennan Heart. Ei făceau parte din set list-ul Neversea 2020, iar din fericire au reconfirmat prezența pentru acest an. Așadar, fanii îi vor putea vedea pe scena principală de la Neversea.

Pe scena The Temple vor urca Arapu, Cezar B2B Praslea, Kozo B2B Dan Andrei, Priku, Raresh, Sit și Sublee B2B Cap.

În zona The Ark, fanii îi vor putea asculta pe Borgore, Dirtyphonics, Dub FX și Malaa.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Neversea Festival (@neverseafestival)

Ca de fiecare dată, festivalul se va desfășura pe plajă, în aer liber. Organizatorii asigură că vor respecta toate normele de siguranță impuse de autorități.

Oamenii care au cumpărat bilete la Neversea 2020 le pot transforma în pass-uri ce le asigură intrarea la una dintre următoarele 3 ediții ale festivalului.

Untold și Neversea 2021. Când au loc și în ce condiții!

Scrie un comentariu