Stiri Interne

Ce a mostenit Violeta, fiica Andreei Marin, de la Stefan Banica

Scris de Alexandru Manea

Violeta, fiica Andreei Marin si a lui Stefan Banica, pare atrasa atat de stiintele exacte, la care excela mama ei in timpul scolii, cat mai ales de zona artistica si de artele plastice, pasiune pe care a mostenit-o de la tatal ei. Iata ce declara Andreea Marin.

Ce a mostenit Violeta, fiica Andreei Marin, de la Stefan Banica

Violeta, fiica Andreei Marin si a lui Stefan Banica, a implinit in luna decembrie 10 ani. Urmeaza, de ani buni, cursurile International School of Bucharest, unde studiaza in diverse limbi straine, stiind deja sa converseze la perfectie in limba engleza. Este atrasa atat de stiintele exacte, cum era si mama ei in timpul scolii, cat si de zona artistica, precum tatal ei. Spre exemplu, studiaza pianul si este pasionata de  pictura si origami.

“E un copil aplecat catre frumos, catre pictura, origami, tot ce inseamna lucruri facute manual, pian, dans deopotriva. Facem  lectii impreuna si repetitii impreuna, desi are o profesoara. Dar e nevoie sa repeti si acasa, nu se poate sa mergi doar cu ceea ce faci o data pe saptamana cu profesorul tau si tin aproape, cat pot de mult. Sunt cam severa, recunosc, ca profesor, dar invat si eu sa am rabdarea necesara”, a declarat Andreea Marin pentru Libertatea.

Sapte femei au devenit ambasadoarele miscarii nationale Nu exista nu se poate, lansata de Andreea Marin si Top Line

10 ani de iubire fara limite…

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

Scrie un comentariu