Stiri Interne

Ce a gasit acasa Andreea Marin cand s-a intors din concediu

Scris de Alexandru Manea

Andreea Marin a petrecut o vacanta de vis in Italia, insa, cand s-a intors acasa, a avut parte de o surpriza colosala. Iata ce a gasit in livingul locuintei sale.

andreea-marin-pui

Andreea Marin a petrecut o vacanta de vis in Italia. Vedeta a petrecut catea zile de neuitat pe Coasta Amalfitana, admirand unele din cele mai frumoase peisaje din lume.

andreea-marin-pui-1

La intoarcere, Andreea a avut parte de o surpriza colosala atunci cand a intrat in livingul spatios al casei sale. Mai exact, cintezele pe care le creste in locuinta sa au 3 puisori. Vedeta i-a fotografiat si i-a filmat, postand inregistrarile pe pagina ei de socializare.

“Surprize la venirea acasa: 3 noi puisori, dezbracati si abia treziti la viata, cel din palma cazuse din cuib si era tare infometat, asa ca l-am asezat din nou langa parinti si fratiorii lui; o pisica pianista, cealalta s-a ascuns de invidie; o catelusa bucuroasa foc si o veverita plina de energie, care n-a stat locului la poza :). Sa mai zica cineva ca nu e mereu actiune in gospodaria noastra”, a scris vedeta pe Facebook.

Scrie un comentariu