ADPM Beauty

Ce a făcut Valentina Pelinel pentru a avea un ten atât de frumos

Scris de Alexandru Manea

Valentina Pelinel are un ten impecabil, proaspăt și radiant, mulțumită îngrijirii atente pe care i-o oferă încă din adolescență, din perioada în care activa ca model pe catwalkurile internaționale.

Ce a făcut Valentina Pelinel pentru a avea un ten atât de frumos

Odată cu trecerea anilor, vedeta a preîntâmpinat și a tratat semnele inevitabile ale înaintării în vârstă cu produse și tratamente profesionale. Unul dintre acestea, urmat zilele trecute la Centrele Silhouette, este Dermia, un tratament revoluționar ce reface structura pielii în totalitate.

Valentina a obținut, practic, un ten nou, revigorat și radiant, ținând cont și că, prin această procedură, imperfecțiunile sunt tratate localizat, fie că vorbim de riduri, pete sau cicatrici.

Dermia este procedura complexă care, cu ajutorul aparatului SKINFAKTOR, reface structura pielii folosind microdermoabraziunea, mezoterapia și procedurile de filler într-un singur tratament. Produsele profesionale folosite sunt cosmetice regenerative ce tratează problemele de piele. Sunt soluții bilologice extrem de eficiente anti-îmbătrânire.

La final se aplică măști de lifting și regenerare și produsele cu acid hialuronic si complex de lifting ce pot fi utilizate apoi și acasă.

Procedura elimină imperfecțiunile de la nivelul dermului, umple ridurile localizat și reface structura pielii, astfel încât să se obțină în final un ten vizibil întinerit și sănătos. Cura de patru sesiuni efectuată în centrul Silhouette este continuată acasă cu produsele Dermia recomandate de specialist pentru ca efectele maxime să dureze pe toată durata anului.

Nu este pentru prima dată când Valentina Pelinel apelează la specialiștii Silhouette pentru îngrijirea tenului ori a siluetei.

Vara aceasta, vedeta i-a făcut mamei sale un cadou cu totul special: au mers împreună la Centrele de slăbit și înfrumusețare Silhouette pentru ca doamna Georgeta să urmeze cel mai revoluționar tratament de lifting non-chirurgical, Ultraformer. Acesta acționează pe baza ultrasunetelor focusate și, printr-o singură ședință, reîntinerește trăsăturile feței și oferă efect de lifting ce durează peste un an de zile. Tratamentul este ideal celor cu vârsta de peste 40 de ani.

Dermia și ULTRAFORMER sunt disponibile la Centrele de Slăbit și Înfrumusețare Silhouette din București (www.silhouette.ro).

Despre autor

Alexandru Manea

1 comentariu

Scrie un comentariu