Stiri Interne

Ce a facut Laura Cosoi in primele zile dupa nastere

Scris de Alexandru Manea

Laura Cosoi a devenit pentru prima data mama saptamana trecuta, aducand pe lume o fetita. Iata cum s-au derulat primele zile de dupa nastere pentru cunoscuta vedeta.

Ce a facut Laura Cosoi in primele zile dupa nastere

Laura Cosoi a devenit saptamana trecuta mamica, aducand pe lume o fetita. Micuta va purta numele Rita. Iata ce povesteste vedeta despre primele zile de dupa nastere, cum a ajutat-o sotul ei, Cosmin, si ce emotii au coplesit-o in aceasta perioada speciala.

“Ni s-a umplut sufletul de fericire si inima de dragoste cand luni, pe 11 iunie, la 5.36 de minute a venit pe lume Rita, fetita noastra si, odata cu ea, am simtit ca am primit si binecuvantarea lui Dumnezeu. Suntem binecuvantati cu un pui de om superb, iar Cosmin este absolut convins ca e perfecta! 🙂

I-am ales numele Rita de la Sfanta Rita de Cascia, facatoare de minuni, celebrata de catolici si printre semnificatii Rita este- “copilul luminii”.

Cat s-a ingrasat Laura Cosoi in timpul sarcinii

Sfanta Rita ne-a fost alaturi in fiecare moment si astfel alegerea numelui a venit natural, firesc.

Nasterea, pe cale naturala, a durat putin – în doua ore si jumatate Rita a fost in bratele mele! Au fost momente extraordinar de emotionante si totul a decurs mai bine decat m-am asteptat. De altfel, moasa, Adina Craciun, mi-a spus de la inceput ca voi avea nu numai o nastere usoara, ci si frumoasa. Si, intr-adevar, asa a fost! Am trait un amalgam de emotii atat de intense, o experienta unica! Am fost tot timpul constienta de insemnatatea acelor clipe, care, parca, au ceva mistic in ele. Momentul in care am tinut-o pentru prima data pe Rita in brate, cu Cosmin alaturi a fost pur si simplu inaltator.

Atat eu cat si Cosmin dorim sa multumim tuturor celor care au fost langa noi, tuturor celor care ne-au scris, ori s-au gandit la familia noastra. Nu putem sa nu le fim recunoscatoari si celor de la Medicover, pentru ca au facut toate eforturile sa se ingrijeasca de sanatatea mea si a bebelusului, dar si sa ne creeze conditiile ca sa intelegem momentele speciale prin care trecem. Multumim echipei! Promit sa revin cu mai multe detalii despre noaptea in care a venit pe lume fetita noastra. 🙂

Dupa ce am nascut, am mers in salon unde am ramas doar cu Rita si Cosmin, asa cum mi-am dorit. Am vrut ca aceasta experienta sa fie cat se poate de intima, in formula completa de trei. Cosmin m-a ajutat enorm si sunt sigura ca fara el, nastrea nu ar fi fost in forma ei completa, desavarsita. M-a sprijinit in toate felurile posibile. Eram cu fetita la san, Cosmin atipise, iar eu, uitandu-ma la ei, m-am pomenit cu ochii in lacrimi. „S-a nascut Rita, copilul lui Dumnezeu” – fraza aceasta mi-a venit in minte in acele clipe. Nu am putut sa nu ma gandesc la faptul ca noi, oamenii, suntem creatii perfecte, care, iata, se multiplica in forma lor perfecta. Am realizat atunci minunea aceasta, cum este venirea pe lume a unui copil, dar si faptul ca, toti suntem ai lui Dumnezeu! Suntem recunoscatori! Iti multumim Rita ca ne-ai ales si ca astfel avem sansa sa fim nemuritori, dand viata! #blessed #happy #love #rita #family #naturalbirth Foto: @sorinaandreica

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi) on

Dupa ce am nascut, am mers in salon unde am ramas doar cu Rita si Cosmin, asa cum mi-am dorit. Am vrut ca aceasta experienta sa fie cat se poate de intima, in formula completa de trei. Cosmin m-a ajutat enorm si sunt sigura ca fara el, nastrea nu ar fi fost in forma ei completa, desavarsita. M-a sprijinit in toate felurile posibile. Eram cu fetita la san, Cosmin atipise, iar eu, uitandu-ma la ei, m-am pomenit cu ochii in lacrimi. „S-a nascut Rita, copilul lui Dumnezeu” – fraza aceasta mi-a venit in minte in acele clipe. Nu am putut sa nu ma gandesc la faptul ca noi, oamenii, suntem creatii perfecte, care, iata, se multiplica in forma lor perfecta. Am realizat atunci minunea aceasta, cum este venirea pe lume a unui copil, dar si faptul ca, toti suntem ai lui Dumnezeu!

Suntem recunoscatori!  Iti multumim Rita ca ne-ai ales si ca astfel avem sansa sa fim nemuritori, dand viata!”, a scris vedeta pe blogul ei.

Rita 👼

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi) on

Scrie un comentariu