News Stiri Interne Vedete

Ce a facut Iuliana Luciu in America? Cu ce vedeta si-a petrecut timpul sora Nicoletei Luciu

Scris de Alexandru Manea

Ce a facut Iuliana Luciu in America in cele trei luni de cand a plecat din tara? Fosta asistenta a Simonei Gherghe la emisiunea Acces Direct a anuntat ca vrea sa o ia de la zero in Statele Unite ale Americii, unde spera sa iti poata construi o cariera in lumea artistica. Momentan, Iuliana Luciu s-a intors in Romania, insa pentru o scurta perioada de timp.

 

Iuliana Luciu 3

Ce a facut Iuliana Luciu in America? Teoretic, a incearcat sa isi construiasca o cariera. Practic, frumoasa bruneta s-a bucurat de viata zi si noapte. Iuliana a plecat singura din tara, dar s-a bucurat acolo de sprijinul prietenei sale Amanda Ferreira. Nu se stie ce legaturi are aceasta cu showbiz-ul american la care viseaza Iuliana, insa apropiatii acesteia spun ca a avut grija ca romanca sa fie pe maini bune.

 

 

Iuliana Luciu

Iuliana se simte foarte bine in America si ar ramane pentru totdeauna. Cele doua prietene s-au distrat zi si noapte. In Las Vegas, au facut un tur al celor mai cunoscute casino-uri si cluburi de noapte, unde Iuliana l-a cunoscut si pe irlandezul Conor McGregor, unul dintre cei mai buni luptatori de arte martiale la ora actuala.

iuliana luciu conoc mcgregor

Iuliana Luciu a stat aproape trei luni in America, insa viza nu ii permite sa stea mai mult. Romanca a dat o fuga inapoi in tara, urmand ca in perioada urmatoare sa revina, probabil, si sa faca visul american sa devina realitate.

Scrie un comentariu