ADPM Beauty

Ce a facut Adina Buzatu la Silhouette pentru a avea tenul intinerit de sarbatori

Scris de Alexandru Manea

Adina Buzatu a apelat la specialistii din industria de frumusete de la Silhouette pentru a avea un ten intinerit de sarbatori.

Ce a facut Adina Buzatu la Silhouette pentru a avea tenul intinerit de sarbatori

Cunoscuta femeie de afaceri se poate lauda acum o cu piele ferma si radianta, cu riduri atenuate, perfect hidratata, dupa ce a urmat un tratament profesional neinvaziv, acelasi la care au apelat in trecut si alte vedete cunoscute din showbiz, precum Adelina Pestritu, Carmen Bruma, Patrizia Paglieri, Dana Razboiu, Carmen Negoita.

Este vorba de Guinot Hydradermie, de la Centrele Silhouette, un tratament profesional de dubla ionizare dinamica imbunatatirea aspectului pielii, pana la perfetiune.

Acesta se realizeaza cu un aparat special si cu produse ce hidrateaza si furnizeaza energie celulelor pielii, stimuland regenerarea, fiind o adevarata alternativa la medicina estetica.

Lili Sandu are tenul impecabil cu noul tratament Guinot Lift Summum de la Silhouette

Este stiut faptul ca, inca din copilarie, activitatea celulara se diminueaza odata cu trecerea timpului. Celulele noastre pierd energie iar, implicit, diviziunea celulara este redusa, sinteza de fibre de elastina scade, iar semnele de imbatranire se instaleaza vizibil.

Astfel, Guinot Hydradermie de la Silhouette activeaza tineretea, reface mecanismul energetic celular asa cum nu a mai fost posibil pana acum in industria estetica. Noua tehnologie cu ionizare dinamica stimuleaza activitatea moleculara si furnizeaza energie celulelor pielii, ajutand la regenerare.

“Nimic nu este mai placut decat un tratament profesional dupa cateva zile stresante in care ai fost racit, obosit si stresat. Pielea mea se simte senzational acum!”, a scris Adina Buzatu pe pagina ei de socializare, dupa ce a urmat tratamentul de la Silhouette.

Tratamentul este disponibil la Centrele de Slabit si Infrumusetare Silhouette din Bucuresti (Unirii si Dorobanti) si are pretul de 338 lei/sedinta.

 

Scrie un comentariu