Stiri Interne

Cazurile care au emotionat cel mai mult la Romanii au Talent

Scris de Alexandru Manea

Aseara a avut loc prima editie a noului sezon al show-ului “Romanii au talent”. Iata doua din cazurile care au impresionat cel mai mult pe durata emisiunii.

Cazurile care au emotionat cel mai mult la Romanii au Talent

Noul sezon al emisiunii “Romanii au talent” a debutat aseara la Pro TV cu o editie in care au iesit in evidenta multe cazuri speciale de concurenti, care au emotionat si juriul si publicul de acasa.

Unul dintre acestea a fost croitoreasa care a uimit pe toata lumea cu vocea ei speciala, reusind sa primeasca din partea juriului Golden Buzz, si sa se califice direct in semifinala.

Ana Maria Pantaze (38 ani) a cantat o piesa a artistei Etta James, abordand insa stilul lui Janis Joplin.

„Nu ma asteptam, sincer, sa iau niciun Golden Buzz, ma asteptam sa nu iasa deloc bine, dar a iesit bine, am avut oameni care m-au sustinut si care m-au impins un pic de la spate sa am incredere in mine. Nu ma asteptam ca Mihai Petre sa imi dea un Golden Buzz, a fost super, emotiile au fost mari si sunt si acum.

Am inceput cantand prin casa, prin baie, fredonand, pe urma am ajuns la karaoke. Lumea a inceput sa spuna ca am voce si ca ar trebui sa fac ceva cu ea, dar am zis ca eu vin for fun la karaoke, nicidecum sa impresionez pe cineva. M-au impins de la spate prietenii, du-te, du-te si fa ceva. si m-am dus.

Timpurile… atunci cand eram eu mica… era mai greu (sa te apuci de muzica n.r), trebuia sa dai foarte multi bani si parintii mei nu au avut bani atat de multi incat sa ma trimita la o scoala de canto. Prima oara am facut balet, pe urma de la balet m-am dus la dansuri clasice, dupa aia m-am dus in croitorie pentru ca nu am mai avut bani sa continui. si asta a fost jobul pe care l-am continuat”, a declarat Ana Maria pentru protv.ro.

O alta concurenta care a impresionat a fost Emma Neagu, o tanara de 15 ani din Toronto, Canada, care reuseste sa faca performanta in gimnastica desi are un picior amputat, dupa ce a fost diagnosticata cu cancer. 

 

Cu cine a fost inlocuita Mihaela Radulescu la Romanii au Talent

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu