News

Ce cazuri va prezenta Andreea Marin in editia de vineri a emisiunii „Trezeste Romania”

Scris de Administrator

Andreea Marin Banica pregateste noi cazuri si exemple de oameni altruisti si frumosi in cea de-a doua editie a emisiunii sale de la Realitatea, „Trezeste Romania”. Iata ce veti putea vedea vineri seara.

Vineri seara, de la orele 18.45, Andreea Marin Banica revine la Realitatea TV cu o noua editie a emisiunii „Trezeste Romania”.

In cadrul acestei editii, veti putea cunoaste un tanar din inima Ardealului care  a demonstrat ca o idee poate schimba viata semenilor si ii poate face atenti la valorile din jurul lor. In doar doi ani, el a creat cea mai mare comunitate on-line din Romania.

Apoi, un grup de liceeni din Bucuresti si trei jurnalisti, toti voluntari – adica echipa campaniei “O sansa copiilor de la tara”  a reusit sa schimbe viata unor copii saraci dar premianti de la tara.

In cadrul emisiunii se va vorbi de cazul celor 10.000 de bolnavi dn Romania si de cei peste 300.000 in Europa si 1 milion de oameni din lume care au nevoie de dializa. Inventia unui roman ar putea face ca acesti 1 milion de oameni sa duca o viata mai buna.

Despre ce s-a intamplat in prima editie a emisiunii Andreei Marin, cititi aici.

Scrie un comentariu