Stiri Interne

Cazul Andreea Esca: „Am avut COVID-19!” Soțul ei a fost intubat la terapie intensivă!

Scris de Alexandru Manea

Andreea Esca a fost infectată cu coronavirus și a dezvoltat boala COVID-19. La fel s-a întâmplat și cu soțul și fiul ei. Partenerul ei de viață, din păcate, a dezvoltat o formă severă a bolii și petrecut multe zile la terapie intensivă. Prezentatoarea Știrilor Pro TV a povestit calvarul prin care a trecut.

Cazul Andreea Esca: „Am avut COVID-19!” Soțul ei a fost intubat la terapie intensivă!

Andreea Esca a decis să vorbească public despre informațiile care circulă de aproape două săptămâni în Mass Media și pe social media, referitoare la presupusa infectare cu coronavirus. Prezentatoarea Știrilor Pro TV a acordat un interviu exclusiv lui Cosmin Stan, difuzat la Știrile Pro TV de la ora 19.00, în care a recunoscut că a fost infectată cu coronavirus și a dezvoltat boala COVID-19. La fel s-a întâmplat și cu soțul și fiul ei. Partenerul ei de viață, din păcate, a dezvoltat o formă severă a bolii și petrecut multe zile la terapie intensivă. Alexandre Eram a fost intubat și a trecut prin chinuri groaznice, spunându-i soției sale ‘Nu mai pot! Este groaznic! Cred că așa arată iadul!’.

Fiul vedetei, Aris, a fost internat în același salon cu tatăl lui, iar prezentatoarea după câteva zile. Fiica ei, Alexia, nu a contactat virusul întrucât nu locuiește cu părinții ei.

Vă prezentpăm în continuare mărturisirea vedetei Pro TV:

“Da, am fost bolnavă de Covid-19, atât eu cât și soțul meu. Și unul dintre copii. Și, mulțumită lui Dumnezeu și medicilor extraordinari, alături de care am trecut în această perioadă nefericită, suntem bine și avem un rezultat negativ astăzi toți trei.

Lucrurile au fost foarte ciudate. Niciodată nu te aștepți să ți se întâmple ție. Primul care a fost infectat în familia noastră a fost soțul meu. Avea de două zile febră foarte mare. pe care inițial am asociat-o cu o problemă mai mult gastrică. Ne-am gândit că poate are o enterocolită sau o toxinfecție alimentară, pentru că el de fiecare dată când avea probleme cu stomacul făcea și febră. Numai că mi s-a părut ciudat că era aproape a treia zi în care făcea febră foarte mare, aproape 40 degrade.

Atunci ne-am impacientat și am chemat salvarea. Ne-am făcut testul de coronavirus. El a ieșit pozitiv, eu am ieșit negativ. Imediat a fost dus la spital, iar eu am hotărât să rămân în izolare la domiciliu pentru 14 zile și să-i facă testul și băiatului nostru care locuiește cu noi. Lui Aris i-a ieșit și lui pozitiv, el până la acel moment neavând niciun alt simptom decât că îmi spunea că îl deranjează puțin gâtul, ca un roșu în gât, dar nu ceva semnificativ și nici febră.

A doua zi după ce a fost internat Alex l-am internat și pe Aris. Și-a făcut și fiica mea testul, deși ea nu locuiește cu noi, ca să fim siguri și ca să nu pună pe nimeni în pericol în jur. Ei i-a ieșit negativ.

Soțul și fiul meu s-au internat la spitalul Victor Babeș din București în același salon.

La mine au apărut simptomele după cinci zile. Chiar mă miram că nu am simptome deși stăm în aceeași casă. Aveam de gând să refac testul după 7-8 zile, să vedem dacă nu se pozitivizează între timp. Nu au apucat să se împlinească cele șapte zile și, într-o zi făcând de mâncare cartofi cu usturoi, mi-am dat seama că nu simt mirosul de usturoi, ceea ce e puțin ciudat. Am început să testez tot felul de parfumuri pe care le aveam și care erau foarte puternice. Mi-am dat seama că nu simt absolut nimic. O senzație extrem de ciudată, după care am început să gust tot felul de lucruri și mi-a dat să mă că am pierdut și gustul. Între timp am devenit și eu purtatoarea acestui virus. Mi-am făcut testul și am avut un rezultat pozitiv și eu.

Ca și simptome aveam ca un roșu în gât. Nu mă speriasem foarte tare pentru că eu fac foarte des acest roșu în gât.

M-am dus și eu la spital la Victor Babeș. Problema cea mai mare a fost că În cazul soțului meu lucruri s-au întâmplat mult mai grav. Cu toții avem în gând faptul că forma grava boli o fac oameni care au niște boli cronice alte probleme anterioare. Alex este un bărbat de 50 de ani fără niciun fel de boală cronică,   care nu fumează, face sport, duce o viață foarte ordonată, nu face excese. Iată că a făcut cea mai gravă formă dintre noi trei.

Fiul meu mi-a dat un telefon într-o dimineață și mi-a spus ‘Mama, să știi că pe tata l-au dus la terapie intensivă’! În momentul acela s-a dărmat cerul pe mine. Nu înțelegeam cum a putut să cedeze un organism atât de puternic! Și el este un om puternic și psihic toate sporturile extreme din lume nu se sperie de nimic! Plămânii lui au fost extrem de afectați în timp extrem de scurt Organismul a reacționat violent și foarte repede a ajuns la terapie intensivăm unde a stat foarte multe zile și unde a avut nevoie de ventilație mecanică non-invazivă.

A ajuns dintr-un om extrem de puternic și de sănătos în acest stadiu. Îmi spunea ‘Nu mai pot! Este groaznic! Cred că așa arată iadul!’.

Într-o zi mi-a scris că se simte atât de rău, că nu știe ce să facă și că i s-a propus să facă transfuzie cu plasmă de la bolnav pentru că altfel va și fi mai rău. Desigur, am avut dubiile noastre, pentru că e vorba de transfuzie, însă am zis ‘Da, hai să facem asta pentru că lucrurile se vede că nu merg înspre bine!’. A făcut foarte bine pentru că starea e sănătatea a început să se îmbunătățească considerabil, a declarat Andreea Esca.

 

View this post on Instagram

 

Locuința mea de vară e la țară ❤️

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca) on

 

View this post on Instagram

 

After Party 🙂 Tu ce faci in aceasta dimineata? #alistmagazine #bunadimineata #revistatagratuita #staysafeandread

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca) on

Scrie un comentariu