Stiri externe

„In cautarea libertatii”, cartea biografica pe care Printul Harry si Meghan o vor lansa anul acesta!

Scris de Ana Kozma

Printul Harry si Meghan Markle se pregatesc ca anul acesta sa lanseze o carte biografica ce spune povestea plecarii lor de la Casa Regala, dar vorbeste si despre noua lor viata ca oameni obisnuiti.

„In cautarea libertatii”, cartea biografica pe care Printul Harry si Meghan o vor lansa anul acesta!

Meghan Markle si Printul Harry au planuri mari pentru anul acesta. Conform presei internationale, cei doi pun deja la punct detaliile lansarii unei carti biografice.

Cartea biografica va spune, din punctul lor de vedere, povestea plecarii de la Casa Regala. De asemenea, va vorbi despre viata pe care Meghan si Harry o duc in prezent, ca oameni obisnuiti.

Autorii volumului „In cautarea libertatii” i-au intervievat deja pe Printul Harry si pe Meghan Markle. Chiar inainte ca cei doi sa paraseasca definitiv Marea Britanie.

Editorul cartii, Dey Street Books, spune despre aceasta autobiografie ca dezvaluie detalii necunoscute despre viata celor doi, risipind numeroase zvonuri si conceptii gresite.

Cartea biografica va fi lansata pe data de 11 august. Pe coperta apare o fotografie cu Harry si Meghan. Imaginea a fost surprinsa in octombrie 2018, cand acestia vizitau Comitatul Sussex.

Scandalul continua! Meghan Markle si Printul Harry nu vor sa auda de 4 tabloide din Anglia!

Scrie un comentariu