Stiri Interne

Catrinel Sandu, viata dupa divortul de tenismenul Gabriel Trifu

Scris de Alexandru Manea

Catrinel Sandu isi reface viata dupa divortul de Gabriel Trifu. Fosta prezentatoare TV din Romania, emigrata in Statele Unite, s-a logodit cu un alt barbat, la doar sase luni de la pronuntarea divortului de tenismen.

Catrinel Sandu, viata dupa divortul de tenismenul Gabriel Trifu

Catrinel Sandu a emigrat in Statele Unite ale Americii, unde a locuit ani buni alaturi de sotul ei, tenismenul Gabriel Trifu. Cu acesta are doua fetite. Casnicia lor a intrat in impas in urma cu trei ani, cand au decis sa divorteze. Procedurile legale au durat mult timp, astfel ca abia la sfarsitul anului trecut  separarea oficiala a avut loc, iar cei doi au devenit liberi sa isi refaca viata.

Catrinel Sandu a cunoscut un alt barbat, un medic stomatolog american pe nume Steve, cu care s-a si logodit in urma cu putin timp.

„Anul asta a fost cat zece. S-au intamplat foarte multe schimbari in viata mea. Divortul… de trei ani de zile se tot intampla. S-a finalizat in momentul in care eu am facut acel anunt. Atunci actele in sfarsit au fost finalizate. Si atunci am facut anuntul, dar totul a durat de mult mai mult timp. S-au scris oricum prea multe lucruri, unele adevarate, altele neadevarate. Nu o sa intru in detalii. Important este ca noi suntem bine. E prima data cand simt ca am un partener in adevaratul sens al cuvantului, care sa isi doreasca sa faca lucruri impreuna, ne sfatuim in absolut orice. Vreau sa le ofer fiicelor mele o familie, sa le arat ca daca nu a mers prima data, poti sa gasesti pe cineva care sa te faca fericita”, a declarat ea la emisiunea “Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

Catrinel Sandu s-a casatorit cu Gabriel Trifu in 2006, alaturi de care si-a intemeiat o familie in Florida, Statele Unite. Au impreuna doua fetite, Sara (9 ani) si Lara (5 ani). Dupa divort, vor vine casa in care au locuit impreuna, vor achita creditul restant, iar banii ramasi ii vor imparti.

Catrinel (coregraf de meserie, cunoscuta publicului roman ca si prezentatoare TV ori prima Bebelusa de la Cronica Carcotasilor), a lucrat multi ani ca si profesoara de balet in America. Acum, dupa divortul de Trifu, ea s-a angajat caprofesoara la o scoala prestigioasa de arte.

 

Scrie un comentariu