Stiri Interne

Ce onoare! Catrinel Menghia pe covorul rosu la Cannes alaturi de Sophia Loren!

Scris de Christian Stan

Ce onoare pe Catrinel Menghia sa paseasca pe covorul rosu la Cannes alaturi de legendara Sophia Loren. Catrinel a facut parte din distributia filmului de scurt mertaj „Voce Umana”, in care rolul principal il joaca Sophia Loren. Aseara, la Cannes, Sophia Loren si Catrinel Menghia au luat parte la premiera peliculei „Two Days, One Night”, care o are in rolul principal pe Marion Cottilard.

catrinel_m-crop-644x416

sophia-loren

Imbracata intr-o roschie rosie ce apartie brandului Ralph& Russo frumoasa Catrinel Menghia a stralucit pe covorul rosu de la Cannes alaturi de legendara Sophia Loren. Actrita, in  varsta de 79 de ani, a fost desemnata regina editiei din acest an a Festivalului de la Cannes purtand pe covorul rosu o rochie aurie creata de Giorgio Armani.

catrinel2

sophia-eduardo ponti

Sophia, alaturi de fiul ei, Edoardo Ponti

Catrinel Menghia a jucat alaturi de Sophia Loren in filmul de scurt metraj „Voce Umana” regizat de Edoardo Ponti (fiul ei) si produs de iubitul ei, Massimiliano Di Lodovico. Catrinel si Massimiliano si-au facut prima aparitie publica la o premiera de film in iarna acestui an.

Sophia Loren si Catrinel Menghia au pasit pe covorul rosu la Cannes fiind invitate la premiera peliculei „Two Days, One Night”, ce o are in rolul principal pe Marion Cottilard.  Cu acest prilej, Sophia Loren si Catrinel Menghia au tinut sa-si promoveze si filmul de scurt metraj lansat luna trecuta.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu