Stiri Interne

Schimbari majore pentru Catrinel Menghia! Are un look nou si a devenit femeie de afaceri!

Scris de Administrator

Catrinel Menghia s-a lansat in afaceri, scotand pe piata o colectie de genti ce-i poarta semnatura. Nu a renuntat insa la actorie, pasiune de dragul careia tocmai a trecut printr-o schimbare radicala de look!

catrinel-menghia-schimbare

Frumoasa Catrinel Menghia are o cariera de succes in Italia. Lucreaza ca model si actrita, este paisonata de fotgrafie, iar mai nou si-a deschis si un business. Frumoasa romanca a lansat o linie de genti create de ea, colectie intitulata „Catherinelle”, pe care a prezentat-o in cadrul AltaRoma Fashion Week si care se bucura deja de succes.

catrinel-menghia-schimbare1

“Catrinel are succes cu posetele. Nici ea nu se astepta. Mai mult, o firma renumita de la Milano a contactat-o pentru a bate palma cu ea. Vor sa-i vanda gentile in magazinul lor, evident asa castigand si ei, si Catrinel”, a dezvaluit o sursa din anturajul ei pentru WOWbiz.ro.

catrinel-menghia-schimbare2

Si in ciuda faptului ca a devenit femeie de afaceri, Catrinel Menghia nu a renuntat la marea ei pasiune, actoria. Din contra, ea lucreaza momentan la noi proiecte cinematografice si si-a surprins fanii de pe Facebook astazi, cand a postat pe reteaua de socializare cateva fotografii in care apare cu un look nou nout, cu parul scurt si blond, transformare prin care cel mai probabil a trecut de dragul unui rol.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu