News

Catrinel Menghia s-a intalnit cu Sophia Loren!

Scris de Administrator

Catrinel Menghia, una dintre cele mai frumoase romance si model de talie internationala, a avut recent ocazia de a se intalni cu renumita actrita Sophia Loren. Catrinel a imortalizat momentul intalnirii si a postat pe o retea de socializare fotografia care face cat o mie de cuvinte.

Catrinel-Menghia1

Catrinel Menghia a ales cu ani in urma sa paraseasca tara natala pentru a-si indeplini visul de a deveni model, iar astazi este una dintre cele mai bine cotate modele internationale. Mai mult decat atat, a urmat si o cariera in domenii precum televiziunea sau cinematografia.

Toate aceste lucruri i-au oferit sansa ca de-a lungul anilor sa intalnesca si sa lucreze alaturi de oameni importanti care cunosc celebritatea la nivel mondial.

De curand, frumoasa romanca a punctat o intalnire cu legendara actrita Sophia Loren, cea care tocmai a anuntat ca urmeaza sa revina pe marele ecran intr-un film regizat chiar de fiul ei, Edoardo Ponti.

sophia-loren-catrinel-menghia1

„Iti multumesc pentru tot, Sophia! Ne revedem curand”, a fost mesajul postat de Catrinel in descrierea respectivei imagini.

Catrinel Menghia nu este singura vedeta din Romania care a avut ocazia de a o cunoaste indeaproape pe Sophia Loren. Anul trecut, Andreea Marin a acceptat invitatia Aerotravel de a fi prezenta la Marsilia, la inaugurarea vasului de croaziera MSC Divina, al carui nume a fost inspirat de renumita actrita.

sophia-loren-andreea-marin

La Marsilia, Andreea Marin a avut ocazia nu doar sa dialogheze cu Sophia Loren, dar si sa fie si singurul jurnalist, dintre cei peste 400 prezenti la conferinta de presa, cu care legendara actrita a acceptat sa faca fotografii.

Scrie un comentariu