Stiri Interne

Câți români sunt abonați la Netflix

Scris de Ana Kozma

Serviciile de streaming sunt la mare căutare, iar popularitatea lor a crescut considerabil în anul 2020, când oamenii au stat mai mult în casă și au fost nevoiți să își găsească modalități de entertainment la domiciliu. Află câți români sunt abonați la Netflix.

Câți români sunt abonați la Netflix

Anul 2020 a adus o creștere semnificativă a încasărilor pentru serviciile de streaming existente pe piață. Peste tot în lume, inclusiv România. Pandemia ne-a forțat pe toți să stăm în casă mai mult decât o făceam înainte. Automat, a trebuit să ne găsim modalități de entertainment la domiciliu. Serviciile de streaming au fost pentru mulți dintre noi cea mai la îndemână alegere.

Dacă este să vorbim despre țara noastră, se pare că circa 1.160.000 de români au abonament la cel puțin un serviciu de streaming. Asta conform raportului lansat recent de către European Audiovisual Observatory.

Netflix este de departe favoritul în țara noastră, înregistrând un număr de 464.000 de abonați. Urmează Voyo cu 440.800 de abonați și Amazon Prime Video cu 243.600 de abonați. De menționat este faptul că în acest raport nu s-a luat în calcul HBO Go, un alt serviciu de streaming extrem de popular în România.

Ce se lansează pe Netflix în februarie

Scrie un comentariu