ADPM Business

Câți bani primesc surorile Kardashian pentru o postare pe Instagram

Scris de Alexandru Manea

Surorile Kardashian sunt considerate reginele rețelelor de socializare. Brandurile care vor să își facă reclamă pe conturile lor trebuie să plătească sume exorbitante. Iată câți bani primesc surorile Kardashian pentru o postare pe Instagram.

Câți bani primesc surorile Kardashian pentru o postare pe Instagram

Surorile Kardashian – Jenner sunt considerate unii din cei mai titați influenceri ai momentului. Au milioane de followeri pe Instagram, iar simpla asociere de imagine cu acestea presupune o investișie considerabilă. Brandurile trebuie să plăteasca sume din șase cifre pentru a beneficia de reclamă pe conturile lor de Instagram.

Conform lui Michael Heller, CEO al companiei Talent Resources, susține că, spre exemplu, Kim Kardashian ar primi chiar și jumătate de milion de dolari pentru a face reclamă pe pagina ei de Instagram, ce beneficiază de 95 milioane de followeri.

Surorile ei, Khloé și Kourtney ar primi până la 250,000 de dolari (au 64.1 milioane de followeri, respectiv,  54.3 milioane).

Surorile mai mici, Kendall și Kylie Jenner, au 76.4 milioane, respectiv 89.1 milioane de followeri și se presupune că ar primi până la 400.000 de dolari pentru o reclamă pe social media.

Vedetele au făcut până acum reclamă la ceaiuri de slăbit sau echipamente sport, iar reclamele pe paginile lor de Instagram reprezintă cam un sfert din venitul lor.

Postările lor plătite au hashtagurile #ad sau #collab.

This is happening! The Lumee Black Duo is now in Apple Globally -Loving the back light! #lumeecollab

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Scrie un comentariu