Stiri externe

Cati bani ii da Kanye West lui Kim Kardashian?

Scris de Administrator

Kanye West nu da foarte des interviuri, insa atunci cand o face, are grija ca acestea sa fie memorabile. Recent, rapper-ul a acceptat sa vorbeasca pentru BBC1 despre subiecte variate – de la influenta pe care Michael Jackson a avut-o asupra carierei sale si pana la relatia lui cu Kim Kardashian.

kanye-west-kim-kardashian-interviu

In cadrul interviului pe care l-a acordat postului de televiziune BBC1, Kanye West a dezvaluit ca relatia sa cu Kim Kardashian este una invaluita in magie.

„Mi-a daruit totul. Mi-a daruit o familie. Mi-a oferit sprijin. A fost capabila sa ma iubeasca fara sa-mi ceara bani, iar asta este un lucru foarte greu de gasit”, a explicat rapper-ul.

In plus, Kanye a dezvaluit ca de dragul fiicei sale, micuta North West, isi doreste enorm de mult sa schimbe felul in care oamenii privesc ideea de celebritate.

„Ii voi spune fiicei mele, atunci cand va putea sa inteleaga, ca eu si mama ei am fost intr-o cu totul alta situatie decat va fi ea. Oamenii pot acum sa ne faca poze, sa se catere pe gardurile casei noastre si nici macar nu ne platesc pentru asta. Ea va fi platita atunci cand oamenii ii vor face poze, iar eu am sa-i spun cat am luptat pentru asta”, a declarat el.

Kanye este de parere ca Michael Jackson a rupt granitele, dar ca inca mai exista un tavan de sticla gata sa fie spart.

„Am ajuns intr-un punct in care Michael Jackson nu a reusit sa patrunda. Am ajuns la tavanul de sticla, ca persoana creativa, ca celebritate. Si ma aflu aici de 10 ani. Ma uit in jurul meu si imi dau seama ca sunt unic”, a adaugat rapper-ul.

Scrie un comentariu