News Stiri externe

Cati bani fac acum David si Victoria Beckham!

Scris de Christian Stan

Cariera de designer a Victoriei Beckham ii aduce in conturi mai multe milioane ca pe vremea cand facea parte din trupa Spice Girls, asta in vreme ce David Beckham castiga mai bine decat atunci cand se afla in varful carierei sale de fotbalist. Celebrul cuplu este o veritabila fabrica de bani.

WEST HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 26:  Athlete David Beckham and fashion designer Victoria Beckham arrive at the 2012 Vanity Fair Oscar Party hosted by Graydon Carter at Sunset Tower on February 26, 2012 in West Hollywood, California.  (Photo by John Shearer/WireImage)

Cariera de designer a Victoriei Beckham ii aduce acesteia in conturi o suma considerabil mai mare comparativ cu vremea cand era cantareata in „Spice Girls”. Compania de moda a Victoriei Beckham a produs in ultimul an financiar un profit de 34 de milioane de lire sterline, asta in vreme ce contractele lui David Beckham cu H&M si Adidas l-au imbogatit pe fostul fotbalist cu 17 milioane de lire sterline. David a castigat in total 50 de milioane de lire sterline, acesta investind o parte din bani in alte afaceri care au generat mare profit.

Cu toate ca Victoria a produs 34 de milioane de lire sterline anul trecut, suma nu este inca suficienta pentru a acoperi intreaga investitie in brandul ei de moda. Analistii financiari spun ca abia peste doi ani de zile brandul Victoria Beckham va deveni solvabil si ca atunci Victoria va deveni principala generatoare de venituri din familie.

Scrie un comentariu