Stiri Interne

Cati bani cheltuie Anca Serea pe scolile private ale copiilor sai

Scris de Alexandru Manea

Anca Serea si-a inscris patru din cei cinci copii ai sai la scoli private. Cheltuiala anuala pentru studiie este coplesitoare. Iata cati bani se aude ca ar plati vedeta.

Cati bani cheltuie Anca Serea pe scolile private ale copiilor sai

Patru din cei cinci copii ai Ancai Serea studiaza la gradinite si scoli private. In prima zi de scoala, vedeta a anuntat pe social media ca cei mici isi cladesc viitorul invatand la Scoala Internationala Ioanid. Conform Click, taxa pentru un copil porneste de la 6245 de euro, pentru un an de gradinita, iar pentru clasa pregatitoare, 8190 de euro. Apoi, pentru claseleI-VIII, intre 8350 si 8455 de euro. Facand un calcul simplu, Anca Serea si Adrian Sina ar plati annual peste 30.000 de euro pentru studiile celor patru copii.

„Sara e la liceu, clasa a V-a, Noah, clasa zero, Ava e la gradi, iar David la liceu, clasa a X-a. Mari emotii, asteptari, ma bucur pentru ei. Stim ce inseamna educatia si cresterea cum se cuvine a unui copil, dar a cinci copii… Asta inseamna foarte mari eforturi. Copiii merg la scoli private, poarta tricouri albe, fustite sau pantaloni, au niste reguli mai stricte. Mami a fost dupa rechizite, iar uniformele le-am comandat”, a declarat Anca Serea pentru Libertatea.ro.

Anca Serea isi vinde vila. Iata cum arata locuinta in care sta cu cinci copii!

1 comentariu

Scrie un comentariu