News Stiri externe

Cati bani a castigat Conchita dupa ce a castigat Eurovisionul in 2014!

Scris de Christian Stan

A uimit o lume intreaga dupa ce a castigat Eurovisionul in anul 2014 cu piesa „Rise like a Phoenix”, insa Conchita nu a cunoscut o cariera remarcabila dupa acest moment. Conchita se pregateste acum sa dea lovitura ca actrita.

Cati bani a castigat Conchita Wurst dupa ce a castigat Eurovision in 2014?

Invitata intr-un show matinal la televiziunea engleza ITV, Conchita Wurst a declarat ca nu si-ar fi imaginat niciodata ca „o femeie cu barba” poate castiga Eurovisionul, asa cum s-a intamplat in anul 2014. Conchita a cantat atunci piesa „Rise Like a Phoenix”, care a devenit preferata tuturor si i-a adus lui Tom Neuwirth (numele adevarat al Conchitei) recunoastere internationala.

Scandalos! Conchita Wurst topless pe coperta revistei Rolling Stone! FOTO

„Daca mi-ar fi spus cineva in urma cu 10 ani ca o sa ma transform intr-o femeie cu barba care sa fie placuta de atata lume si care o sa ajunga sa castige Eurovisionul i-as fi spus sa ia pastile. Acest lucru mi se parea imposibil”, a declarat Conchita.

Totusi, Conchita a devenit cel mai de succes castigator al concursului dupa ABBA, specialistii estimand ca aceasta a castigat in jur de 30 de milioane de dolari in urma acestei performante. O mare parte din aceasta sume provine din drepturi de autor, contracte publicitare, concerte si aparitii platite ale Conchitei.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu