News Stiri Interne Vedete

Cati ani are Cristina Spatar cu adevarat?

Scris de Alexandru Manea

Cati ani are Cristina Spatar cu adevarat? A fost una dintre cele mai frecvente intrebari in ultimii ani, insa cantareata a evitat sa dea un raspuns clar. Vedeta a spus tot timpul ca se simte bine cu varsta ei, avand o familie fericita si o cariera solida.

cristina-spatar1

Codul bunelor maniere spune ca nu se cade sa intrebi o femeie ce varsta are, motiv pentru care jurnalistii au evitat sa afle raspunsul direct de la cantareata. Subiectul insa a fost intens dezbatut, iar Cristina Spatar nu a pus capat speculatiilor, ci a declarat tot timpul ca, indiferent de varsta din buletin, se simte tanara si fericita cu tot ce a realizat pana acum. Artista este mama a doi copii si este casatorita cu omul de afaceri Alin Ionescu.

buletin-cristina-spatar_0

Misterul a luat sfarsit insa. Click publica o copie a cartii de identitate a artistei, care arata clar ca are 44 de ani. Cristina Spatar s-a nascut in data de 17 iunie, la Onesti, judetul Bacau. Varsta ei a devenit un mit in ultimii ani, unii jurnalisti sustinand ca vedeta are in jur de 50 de ani, dar arata mult mai bine decat alte femei la varsta ei iar fotografiile de la sedintele foto ar fi intens prelucrate in Photoshop.

cristina spatar

Cristina Spatar traieste una dintre cele mai grele perioade din viata ei. Implicata intr-un scandal de proportii, cantareata face eforturi sa-si salveze casnicia dupa ce sotul ei, Alin Ionescu, a fost pozat in compania altor domnisoare in cluburile din Bucuresti. Apropiatii artistei spun ca sufera enorm, nu doarme si nu mananca. Ba mai mult, dupa ce acesta a fost arestat preventiv, afacerile ar fi in impas, iar problemele financiare le-au schimbat modul de viata. Oricare ar fi adevarul, Cristina Spatar a declarat presei mondene ca este decisa sa lupte pentru familia ei.

Scrie un comentariu