News Stiri externe Vedete

Catelul Donatellei Versace e cel mai rasfatat! Iata in ce lux traieste!

Scris de Alexandru Manea

Donatella Versace, unul dintre cele mai cunoscute nume din lumea modei, castiga si mai multa simpatie pe retetele de socializare datorita catelului ei, Audrey. Acesta traieste intr-un lux la care ravnesc cei mai multi oameni, iar pozele sale aduna zeci de mii de like-uri pe Facebook si Instagram.

Donatella Versace caine

Donatella Versace este in vacanta in Caraibe zilele acestea. Vedeta isi tine fanii la curent cu noutatile, insa nu pozele sale de vaanta au atras atentia tuturor, ci cainele sau, Audrey. Micul terrier este pozat in diverse ipostaze si devine treptat o mica vedeta.

Donatella Versace caine 2

Catelul este fotografiat intr-un lux greu de imaginat. Audrey este rasfatat ca un copil si este implicat in toate activitatile de familie. In plus, cainele o insoteste pe Donatella si la intalnirile de afaceri, zboara cu avionul personal al vedetei, si are propriul sau loc de relaxare in biroul creatoarei. Nu mai punem la socoteala faptul ca Donatella a angajat un om special pentru a se ocupa de ingrijirea si infrumusetarea cainelui.

Donatella Versace caine 3

Audrey nu lipseste nici de la masa, avand intotdeauna o portie speciala. In plus, ceea ce atrage cu adevarat atentia este accesorizarea catelului. Ca un adevarat fan Versace, catelul poarta o zgarda cu bijuterii aurite, stralucind ca o adevarata vedeta.

Scrie un comentariu