News Stiri Interne Vedete

Catalina Ponor, drama in amor

Scris de Alexandru Manea

Catalina Ponor, una dintre cele mai cunoscute sportive romance, trece printr-o grea perioada a vietii sale dupa ce iubitul sau a rupt relatia. Dupa trei ani de iubire, gimnastul Tommy Ramos a decis sa anuleze planurile de nunta si sa isi continue viata cu o voleibalista super sexi, scrie Libertatea.

catalina-ponor-Tommy-Ramos

Catalin Ponor, tripla campiona olimpica la Atena, nu are la fel de mult succes si in dragoste. Povestea dintre ea si gimnastul Tommy Ramos, cel mai bun gimnast din Puerto Rico, s-a incheiat dupa numai trei ani, in momentul in care cei doi faceau planuri de nunta. Libertatea scrie ca motivul ar fi o alta sportiva, o voilebalista super sexi, care l-ar fi innebunit pe Tommy Ramos.

Catalina Ponor

Relatia dintre Catalina Ponor si Tommy Ramos a inceput in 2012, in timpul Jocurilor Olimpice de la Londra. La scurt timp, cei doi si-au anuntata logodna si toata lumea astepta marea nunta. A urmat o pauza de trei ani pe plan sportiv pentru Catalina. Sportiva a revenit in sala anul trecut, iar acum conduce Romania in drumul spre calificare la Rio de Janeiro.

 

Scrie un comentariu