Stiri Interne

Fotografii de colectie! Catalin Maruta si-a plimbat fiul cu mijloacele de transport in comun!

Scris de Administrator

Catalin Maruta si fiul lui, David, si-au petrecut impreuna weekend-ul… ca baietii! S-au plimbat cu trenul, cu metroul si cu autobuzul, toate in timp ce Andra ii astepta acasa cu masa pregatita!

maruta-david-plimbare6

Catalin Maruta a petrecut un weekend de pomina impreuna cu fiul sau, micutul David. Omul de televiziune a descoperit impreuna cu cel mic tainele calatoriei cu trenul, metroul si autobuzul.

maruta-david-plimbare1 maruta-david-plimbare2

Mai intai, samabata, cei doi au luat trenul din Gara de Nord pana la Ploiesti, acolo unde au mers sa savureze preparate din cele mai delicioase la pub-ul lui Leonard Doroftei.

maruta-david-plimbare3

„Astazi eu si David ne-am plimbat cu trenul. A fost o promisiune facuta saptamana asta… In Ploiesti am mers sa mancam in cel mai bun loc Doroftei Pub si ne-am intalnit intamplator si cu Leonard… Am stat la povesti, ne-am indopat cu bunatati de la pub-ul lui si mi-am dat seama inca o data, ce familie frumoasa are si ce om deosebit este!”, a scris Maruta pe pagina lui de Facebook.

maruta-david-plimbare7

Ieri, in ultima zi de weekend, Catalin Maruta si-a luat din nou fiul la plimbare, de aceasta data aratandu-i Bucurestiul nu din vreo masina cu multi cai putere, ci din mijloacele de transport in comun.

maruta-david-plimbare4

 

„Promisiune indeplinita! Astazi David a mers pentru prima data cu metroul. I-a placut mult, asa ca trebuie sa-i cumpar abonament …

maruta-david-plimbare5

Ne-am plimbat cu metroul, am baut o cafea, un fresh, am mancat un ecler si am stat la povesti in Piata Romana…ca baietii … dupa am continuat plimbarea cu autobuzul prin Bucuresti. O zi superba din toate punctele de vedere . Va pupam si sa aveti duminica frumoasa!

Ps. Mami Andra ne-a asteptat cu masa pregatita …gateste senzational…”, le-a mai povestit prezentatorul tv amicilor lui vrtuali de pe reteaua de socializare.

Scrie un comentariu