News

Catalin Maruta revine la Pro TV! „Ce sa mai coc eu vedetelor?”, se intreaba el!

Scris de Administrator

Catalin Maruta revine la Pro Tv din 3 septembrie, gata sa inceapa un nou maraton de exclusivitati, interviuri, intamplari si farse. Dupa cinci ani de “Happy Hour”, campionul in divertisment va transmite cele mai proaspete stiri din lumea mondena si va lansa noi trend-uri in show-biz-ul romanesc. Asa cum de altfel face inca din 2007, atunci cand Maruta, bandul si Happylica au debutat cu mult succes la Pro Tv.

Si in noul sezon ”Happy Hour”, vedetele vor avea parte de multe intamplari neasteptate si, vrand, nevrand, vor fi din nou subiectul unul farse curajoase si extrem de amuzante.

Happylica ramane si ea locul unde persoanele publice aduc cele mai tari povesti, fac cele mai emotionante marturisiri sau cele mai socante declaratii.

Neobositul Maruta este hotarat sa revina la linia de start si, ca un adevarat campion al divertismentului, sa faca si mai mult. Astfel, si in noul sezon ”Happy Hour” Maruta va reusi sa distreze ca nimeni altul!

”Revenim in forta pe 3 septembrie si, ca orice om aflat in postura mea, mi-as dori sa le ofer celor de acasa cat mai multe exclusivitati. Le vom darui celor care ne urmaresc tot ce-i mai nou si mai interesant in showbiz, asa cum facem de atatia ani!

Ca doar de-aia ne-au recompensat cu fidelitatea lor! Oferim adevarul dezgolit de orice ipocrizie, fapte si pareri la zi, evenimente calde si multe, multe exclusivitati. Cei de acasa vor avea parte de emisiuni de calitate, captivante, pentru asta garantez personal”, spune Maruta.

Scrie un comentariu