Stiri Interne

Catalin Maruta, prima aparitie cu parul implantat

Scris de Alexandru Manea

Catalin Maruta si-a facut aseara prima aparitie TV dupa operatia de impant de par suferita vara trecuta. Prezentatorul de la Pro TV mai are de asteptat pana sa vada rezultatele complete ale interventiei.

catalin-maruta-implant-par-4

Catalin Maruta a ingrosat vara trecuta sirul vedetelor masculine din Romania care au apelat la implant de par pentru a scapa de chelie.

Prezentatorul de la Pro TV a fost internat intr-o clinica din Turcia unde medicii i-au extras fire din zona cefei care au fost implantate apoi in zona superioara a scalpului, acolo unde incepuse sa i se formeze o chelie inestetica.

maruta-familie

Dupa operatie, pe parcursul vacantei din Spania, Maruta si-a acoperit zona implatului cu sepci sau palarii pentru a o feri de soare.

Odata reintors pe platourile emisiunii „La Maruta”, acesta s-a afisat aseara pentru prima data in fata publicului cu capul descoperit, telespectatorii puand vedea primele rezultate ale implantului.

Maruta mai are insa de asteptat pana cand, odata crescute, firele, mai dese acum, sa ii refaca conturul parului pierdut in ultimii ani.

Scrie un comentariu