News

Inca un gest frumos! Catalin Botezatu a scos-o pe Zina Dumitrescu la restaurant! Au stat alaturi de manechine din generatia de aur!

Scris de Administrator

Catalin Botezatu i-a facut Zinei Dumitrescu inca o surpriza. Designerul a scos-o la restaurant unde au petrecut cateva ore relaxante alaturi de foste manechine, alaturi de care aceasta a lucrat in trecut.

catalin-botezatu-zina-dumitrescu-restaurant

Zina Dumitrescu are parte de surprize din ce in ce mai dese din partea lui Catalin Botezatu.

Dupa ce, in prag de Craciun, a scos-o din azilul de batrani si au mers impreuna la un restaurant, designerul recidiveaza.

A facut un nou gest frumos, invitand-o pe „mama Zina” la un restaurant libanez din Bucuresti. Acolo au mancat si au petrecut alaturi de prieteni comuni, in mare parte foste manechine din perioada in care Zina activa ca si designer.

zina-dumitrescu-catalin-botezatu-restaurant

Catalin i-a daruit flori, a imbratisat-o si a tinut sa ii spuna ca il are aproape oricand va avea nevoie. „O iubesc ca pe mama mea!”, a declarat Catalin emotionat despre cea care i-a ghidat pasii in lumea modei.

In prag de sarbatori, Catalin Botezatu a dorit sa ii faca o surpriza Zinei Dumitrescu, celei care i-a ghidat pasii in lumea modei.

Designerul a scos-o din azilul de batrani in care este internata de luni bune si au iesit impreuna cu mai multi prieteni comuni in oras, la un restaurant dintr-un mall bucurestean.

Acolo au petrecut o seara relaxanta, cu mancare si un pahar de bere, povestind si amuzandu-se impreuna.

Zina Dumitrescu locuieste in prezent la un azil de batrani, fiind internata acolo de fiul ei, Catalin Negreanu, avand in vedere ca aceasta are nevoie de ingrijire specializata.

Scrie un comentariu