Stiri Interne

E un romantic incurabil! Catalin Botezatu vorbeste despre prima lui iubire

Scris de Administrator

Catalin Botezatu, prezentatorul show-ului „Supermodels by Catalin Botezatu”, care va incepe in curand la Kanal D, a vorbit despre prima lui iubire si despre felul in care traiau adolescentii primii fiori ai dragostei in trecut…

botezatu-supermodels

Cateva dintre frumoasele adolescente care s-au prezentat la castingul “Supermodels by Catalin Botezatu”, emisiune care se va difuza la Kanal D, i-au trezit nostalgii prezentatorului show-ului, Catalin Botezatu. Acesta si-a amintit, cu aceasta ocazie, de prima sa iubire din perioada liceului.

“Pe fata o chema Antoanela si, din pacate, nu mai este printre noi. Antoanela a murit de cancer hepatic, in jurul varstei de 30 de ani. Ne-am despartit inainte de a termina liceul. Ea si-a facut un alt prieten cu care s-a si casatorit… Era cea mai frumoasa din liceu, si, in mod firesc, era si cea mai curtata”, a povestit el.

Botezatu a evocat fazele iubirii adolescentine, care se succedau, in perioada adolescentei lui, “altfel decat acum; fara sex, doar cu fluturi in stomac”.

Designerul si-a exprimat dezamagirea ca tinerii din ziua de astazi, incluzandu-i aici si pe unii dintre participantii la show-ul Supermodels by Catalin Botezatu, par sa se grabeasca sa arda etapele cand vine vorba de iubire.

“Acum totul se consuma instant, din pacate. Eu cred ca cea mai frumoasa perioada a unei relatii era aceea de flirt, cu teama de refuz, <<Oare ma accepta?>>. Apoi urma etapa de <touch>, cu saruturi. Baietii mergeau la intalniri cu flori si o curtau pe acea fata mult, mult timp. Si nu trebuia neaparat sa se ajunga la sex. Cele mai frumoase amintiri cu Antoanela sunt plimbarile noastre in parc sau prin padurea de la marginea orasului. Vorbeam mult, ne povesteam totul… Un sarut pe holul liceului, sau seara, cand ma desparteam de ea, in scara blocului, imi dadea aripi”, a povestit Bote, lasand sa se inteleaga ca a ramas un romantic incurabil.

Designerul a relatat si impedimentele pe care le-a intampinat iubirea sa adolescentina: ”Tatal ei nu era de acord cu relatia noastra, pentru ca voiam sa o scot la intalniri. Parintii aveau, pe vremea aceea, o obsesie cu invatatul… Iar tatal ei a sunat-o pe mama. Relatia noastra nu a afectat deloc rezultatele noastre scolare, care erau foarte bune”, a mai povestit, nostalgic, Catalin Botezatu.

Scrie un comentariu