News

Exclusiv! Catalin Botezatu va imparti sarmale saracilor in Piata Amzei!

Scris de Alexandru Manea

Catalin Botezatu se implica in ce in ce mai des in activitati caritabile. Luni, la orele 12, designerul va fi prezent in Piata Amzei din Bucuresti pentru a imparti sarmale oamenilor saraci din zona.

Catalin Botezatu este renumit pentru stilul sau de viata extravagant, pentru hainele scumpe si accesoriile exclusiviste pe care le poarta atunci cand iese in public.

Cu toate acestea, atunci cand timpul ii permite, se implica in proiecte sociale si caritabile, chiar daca o mare parte dintre acestea nu sunt facute public.

Saptamana viitoare, insa, va fi parte a unei actiuni laudabile, expusa presei. Mai exact, intre orele 12 si 13, Catalin Botezatu va fi prezent in Piata Amzei pentru a imparti mii de sarmale oamenilor nevoiasi pentru care masa copioasa de Craciun reprezinta doar un vis.

Preparatele sunt gatite si oferite de “Cantina”, restaurantul in regim de autoservire, care s-a alaturat proiectului.

“Sarbatorile trebuie sa fie linistite si aducatoare de bucurii pentru fiecare. In timp ce multi dintre noi se gandesc ce haine scumpe sau gadgeturi sa isi cumpere de Craciun, altii nu au bani sa cumpere carne si cozonaci.

Alaturi de prietena mea Cleo, care detine Cantina, vrem sa venim in ajutorul celor care chiar au nevoie de un sprijin in aceasta perioada si sa le oferim, macar pentru o ora, placerea de a fi savurat mancaruri specifice Craciunului”, ne-a declarat Catalin Botezatu.

Scrie un comentariu