Stiri Interne

Catalin Botezatu, primele vorbe de pe patul de spital: „Nu este o tumoare!”

Scris de Alexandru Manea

Catalin Botezatu ofera primele declaratii dupa internarea in clinica din Turcia si ne linisteste spunand ca, din fericire, nu are o tumoare la creier, asa cum se credea initial. Designerul asteapta rezultatele finale ale analizelor, s-a externat pe propria semnatura si va ajunge in cursul zilei de azi in tara.

catalin-botezatu-spital-turcia-1

Catalin Botezatu a petrecut trei zile in Turcia, ocazie cu care s-a internat in clinica Liv pentru a face analize amanuntite la inima si la creier.

Designerul sufera de ceva vreme de migrene insuportabile si a decis sa faca investigatii intr-una din cele mai bune clinici. A ales una din Turcia nu doar pentru ca este una dintre cele mai bune in acest domeniu, ci si pentru a sta departe de asaltul presei din Romania.

„Nu este o tumoara, asa cum s-a spus, este altceva. Se fac inca teste, nici eu nu stiu. Stiu ca inca nu s-a pus problema unei operatii, pentru ca ar fi o operatie extrem de delicata. Imi este afectat acum sufletul si la propriu, si la figurat. Vreau sa va asigur ca am ajuns aici pe picioare si voi pleca pe picioare. Ceea ce am postat pe Facebook nu are nicio legatura cu problemele mele de sanatate”, a declarat designerul pentru Antena 1.

catalin-botezatu-spital-turcia-2

Miercuri dimineata, Catalin Botezatu a fost supus unei serii de analize amanuntite. A facut control neurologic, RMN pentru scanarea creierului, consult cardiologic, test de efort cardio si eco dopler la inima.

„In cursul diminetii, pacientul a ridicat mici probleme cardiologice avand o crestere brusca de tensiune si, sub monitorizare medicala, acestuia i s-a administrat tratament, iar starea sa actuala este una buna. Investigatiile au continuat, iar pana la sfarsitul zilei i se poate stabili un diagnostic clar si o schema de tratament pe care pacientul sa o urmeze”, ne-au declarat ieri surse din interiorul spitalului in care designer-ul este internat.

Catalin s-a externat pe propria semnatura si asteapta rezultatele finale. In cursul zilei de azi va ajunge, se pare in Romania.

Scrie un comentariu