Stiri Interne

Catalin Botezatu si Raluca Badulescu prezinta “Asa DA, asa NU!”, la Teo Show

Scris de Alexandru Manea

Catalin Botezatu si Raluca Badulescu prezinta “Asa DA, asa NU!”, la Teo Show. Cele doua vedete vor analiza aparitiile vestimentare ale vedetelor din Romania si vor oferi sfaturi telespectatorilor, in cadrul show-ului

Catalin Botezatu si Raluca Badulescu prezinta “Asa DA, asa NU!”, la Teo Show

Saptamanal, Catalin Botezatu si Raluca Badulescu le dau intalnire telespectatorilor Kanal D in rubrica de styling “Asa DA, asa NU”, comentand cele mai recente aparitii vestimentare ale vedetelor din Romania. Cunoscuti publicului prin prestatia in postura de jurati ai emisiunii fenomen “Bravo, ai stil!”, Catalin Botezatu si Raluca Badulescu vor face echipa si vor oferi titlul de “bine sau prost imbracat”, comentand pe marginea tinutelor vestimentate adoptate de vedete, si oferind sfaturi utile in ceea ce priveste stylingul.

Cele mai extravagante, indraznete sau prost alese creatii vestimentare vor trece prin ochiul critic al celor doua vedete cu o vasta experienta in moda. Cu o carte de vizita remarcabila in domeniul modei in Romania si nu numai, cu prezentari grandioase ale colectiilor sale pe cele mai importante podiumuri de moda ale lumii, Catalin Botezatu ramane una dintre cele mai credibile voci in domeniul sau.

Catalin Botezatu e ferm: „Nu ma voi casatori niciodata!”

“Acest proiect este o noua provocare pentru noi, dat fiind faptul ca este o rubrica de fashion in cadrul unei emisiuni de succes. Rolul nostru nu este de a critica acid oamenii in diverse ipostaze, ci de a-i ajuta sa se imbrace corect, de a fi echilibrati din punct de vedere vestimentar. Este o rubrica constructiva, plina de surprize!”, a spus Catalin Botezatu.

Raluca Badulescu s-a facut remarcata publicului din Romania de-a lungul timpului prin extravaganta, prin stilul vestimentar inconfundabil, dar si prin sinceritatea dezarmanta cu care isi sutine parerile de fiecare data. Un model drept de urmat, vedeta se declara bucuroasa de aceasta noua experienta, afirmand in acelasi timp ca este o mare onoare pentru ea sa faca parte din acest proiect TV.

 

View this post on Instagram

 

IN CURAND…LA TEO SHOW! #kanaldromania #teoshow O zi minunata!😘❤

A post shared by Catalin Botezatu (@catalinbotezatu1) on

“Va fi o experienta extraordinara, asa cum fiecare proiect in cadrul familiei Kanal D mi-a adus satisfactii uriase. Nu pot exprima in cuvinte cat sunt de fericita si de recunoscatoare pentru ca am sansa de a prezenta aceasta rubrica de fashion alaturi de <regele meu>, Catalin Botezatu. Este un vis implinit pentru mine! Sunt un mare fan al lui Teo Trandafir, o admir enorm, iar Bursucu e un coleg si prieten extraordinar. Nu poate fi decat o onoare pentru mine sa fac parte din acest proiect”, a spus Raluca Badulescu.

Nu ratati premiera rubricii de styling “Asa DA, asa NU”, din cadrul emisiunii “Teo show”, maine, 4 octombrie, la ora 15:00, numai la Kanal D!

Scrie un comentariu