ADPM Beauty

Catalin Botezatu si-a vizitat medicul estetician Iancu Morad. Ce a facut la clinica!

Scris de Alexandru Manea

Catalin Botezatu a decis sa apeleze la ajutorul medicului sau estetician, Iancu Morad, pentru a gasi cea mai eficienta solutie de intinerire a tenului. Designerul a slabit in ultimele luni aproape 14 kilograme, astfel ca acest lucru si-a pus amprenta asupra fermitatii tenului.

Catalin Botezatu si-a vizitat medicul estetician Iancu Morad. Ce a facut la clinica!

Astfel se face ca, pentru a-si recapata aspectul fresh, rejuvenat, a urmat tratamentul Biolifting, lansat si efectuat de Iancu Morad la clinica sa, Luxury Aesthetics.

“Am slabit in ultima perioada destul de mult, iar acest lucru si-a pus amprenta si asupra fetei. L-am vizitat pe medicul Iancu Morad la clinica sa pentru a-i cere opinia despre ce solutii am avea, care sa ofere rezultate foarte bune, rapid, si sa fie potrivite perioadei de recuperare pe care o traversez. Domnul doctor mi-a recomandat Biolifting, pentru ca este o procedura minim-invaziva, bazata pe un cocktail de vitamine si plasma gel introdus la nivelul mezodermului. Eu l-am mai facut in trecut si stiu ce rezultate excelente are. Am obtinut acordul medicilor mei din Turcia pentru acest gen de procedura. In cateva zile fata va arata mult mai bine si ridurile de expresie se vor atenua”, declara Catalin Botezatu.

Biolifting este o procedura bazata pe prelucrarea sangelui propriu si imbogatirea lui cu o serie de substante hranitoare, specifice organismului. Este indicata mai ales persoanelor trecute de varsta de 40 de ani.

De ce apar cearcanele si cum pot fi ele tratate? Medicul Iancu Morad explica!

“Biolifting se bazeaza pe celulele pe care le avem cu totii in organism. Recoltam sange, il prelucram in diverse aparate si formam doua tipuri de substanta. Prima este un ser activ pe care il reimbogatim cu aminoacizi si acid hialuronic. Cu ajutorul unui aparat ce se numeste Dermapen il introducem apoi la nivelul mezodermului. Acest ser va oferi pielii elasticitate si fermitate. A doua substanta obtinuta este transformata in plasma gel. Aceasta este echivalentul acidului hialuronic, insa este 100% naturala, produsa doar din sangele pacientului si este indicata pentru injectarea mai profunda. Ne ajuta sa remodelam zonele unde s-a pierdut din volum din cauza inaintarii in varsta, spre exemplu. Astfel, avem parte de o intinerire din profunzime in toate stadiile. Sunt proceduri indicate mai ales persoanelor ce au depasit varsta de 40 de ani si care cauta solutii pentru a trata semnele inaintarii in varsta, fara a apela la bisturiu”, explica medicul estetician Iancu Morad.

Scrie un comentariu