News

Catalin Botezatu, show pentru 3000 de persoane la New York

Scris de Sorin Dutoiu

Catalin Botezatu a avut parte de un succes notabil in cadrul New York Couture Fashion Week, eveniment organizat la Grand Ballroom Waldorf Astoria Hotel. Este pentru a sasea oara cand Catalin este invitat la New York Couture Fashion Week si pentru a saisprezecea oara cand isi prezinta colectiile in SUA.

Colectia “Peacock” a fost aplaudata indelung de peste 3000 de persoane, invitate la prestigiosul eveniment. Au fost prezenti peste 100 de jurnalisti din intreaga lume, echipe de televiziune din Statele Unite ale Americii, Franta, Marea Britanie, Mexic, Brazilia, Columbia, Dubai, Italia, Rusia, Liban, Spania, India, Australia, China sau Japonia.

Creatiile unicat, inspirate din celebra poveste a paunului, de inspiratie indiana, au fost accesorizate cu evantaie din pene de paun, iar coafurile, realizate de Laurent Tourette, si machiajul special, realizat de Mirela Vescan, au impresionat audienta.

Editia din acest an a New York Couture Fashion Week s-a bucurat de o audienta mai numeroasa decat niciodata. Imediat dupa prezentarea colectiei, Catalin a iesit, alaturi de manechinele americane care i-au prezentat creatiile, pe covorul rosu unde au fost fotografiati de cei peste 80 de fotoreporteri si invitati pret de mai bine de 40 de minute, un adevarat record.  

Show-ul lui Catalin Botezatu de la New York Couture Fashion Week a avut loc in Grand Ballroom Hotel Waldorf Astoria, o sala imensa, de peste 2700 de metri patrati, cu coloane si candelabre impozante. Este sala in care, de-a lungul istoriei, au cinat, au dansat, au participat la diverse evenimente mondene presedintii americani Richard Nixon, Ronald Regan, Regina Marii Britanii si chiar Marilyn Monroe.

Timp de patru zile, cat a stat la New York, Catalin si-a facut timp sa reviziteze orasul. El nu a ratat o seara cu totul speciala, cand toate magazinele de haine au fost deschise. Fashion’s Night Out a fost un eveniment menit sa revitalizeze industria modei.

Cele mai importante magazine de moda din New York si-au tinut usile deschise pentru public si au pregatit evenimente speciale dar si reduceri. Catalin a vizitat mai multe magazine unde a avut ocazia sa intalneasca mai multe vedete cunoscute pe plan mondial.

In magazinul Ralph Lauren, spre exemplu, Halle Berry a oferit autografe pe revistele Vogue pe coperta carora apare. Gemenele Ashley si Mary Kate Oslen au fost la Elizabeth, Dakota Fanning la Prada iar Gwen Stefani la Sephora.

Catalin Botezatu se afla in aceste zile la Milano, unde pregateste, alaturi de Valeria Marini, o prezentare speciala in cadrul Milan Fashion Week.

Scrie un comentariu