ADPM Coffee Break ADPM Health

Catalin Botezatu scapa, in sfarsit, de burta! Slabeste cu CLATUU, fara sa faca sport!

Scris de Alexandru Manea

Catalin Botezatu a apelat la singura procedura non-chirurgicala pentru a scapa definitiv de colaceii de grasime de pe abdomen acumulati in ultimii doi ani.

catalin-botezatu-clatuu-silhouette-2

Dupa operatia la inima suferita, Catalin Botezatu a primit interdictie din partea medicilor de a face sport si a-si suprasolicita organismul.

Lipsa miscarii a avut insa consecinte nedorite din punct de vedere estetic, intrucat designerul s-a ingrasat vizibil, fiind nevoit sa poarte haine lejere pentru a-si ascunde colaceii de pe abdomen sau de pe talie.

Catalin a apelat zilele trecute la un tratament revolutionar de la Silhouette Unirii, denumit CLATUU. Aparatul, adus in premiera in Romania luna aceasta, elimina definitiv grasimea nedorita, localizat, acolo unde este nevoie: de pe abdomen, talie, coapse, spate, brate, chiar si din zona de deasupra genunchilor.

catalin-botezatu-clatuu-silhouette-1

Sosit la Silhouette, acolo unde isi face, de altfel, si tratamente faciale de intinerire, Botezatu s-a lasat sub actiunea aparatului CLATUU. I s-au montat aplicatoarele pe abdomen si pe zonele laterale. Acestea au captat, prin vacuum, depozitele de grasime nedorite care au fost inghetate la -9 grade Celsius. In acel moment, celulele de grasime au fost distruse, urmand ca, dupa tratament, timp de doua-maximum trei luni, sa fie eliminate complet din organism.

catalin-botezatu-clatuu-silhouette-3

„Medicii care m-au operat la inima mi-au interzis sa fac efort. Pentru ca nu am mai mers la sala, inevitabil mi s-au depus straturi de grasime pe abdomen. Solutia ar fi fost, la primul gand, liposuctia chirurgicala, insa nu este bine sa apelez la anestezie si nici la o operatie chirugicala. Mi s-a recomandat CLATUU de la Silhouette deoarece are efectele unei liposuctii clasice, dar fara sa fiu operat, anesteziat, fara sa doara si fara perioada de recuperare. Am stat o ora cu aparatul pe abdomen, insa nu am simtit nicio durere, nici frig. Imi beam cafeaua in timp ce faceam tratamentul. Peste doua-trei luni voi vedea rezultatele. Daca va mai fi nevoie, voi face a doua runda de tratament. CLATUU este solutia ideala pentru cei care nu au timp sa mearga constant la sala, dar au nevoie sa scape de straturile de grasime care nu dispar nicicum”, declara Catalin Botezatu.

catalin-botezatu-clatuu-silhouette-4

Prin actiunea sa, CLATUU remodeleaza corpul, atacand si eliminand definitiv depozitele de grasime nedorite, intr-o singura sedinta. Procedura nu este dureroasa si nu necesita timp de recuperare.

catalin-botezatu-clatuu-silhouette-5

Tratamentul reduce tesutul adipos prin inghetarea zonei respective la -9°C  si ajuta sistemul lipidic al organismului sa elimine in mod natural celulele de grasime. Pacientul nu simte durere si nici frig.

Odata distruse prin acest tratament, adipocitele nu se mai regenereaza, rezultatul mentinandu-se timp indelungat.

Aparatul, unic in Romania, disponibil la Centrele de Slabit si Infrumusetare Silhouette din Bucuresti, are doua tipuri de aplicatoare: unul plat, destinat stratului adipos redus, si altul cu manipol curbat, pentru tesutul adipos dezvoltat, care se regaseste pe abdomen, spate sau solduri.

Sistemul controlat de racire al CLATUU are rezultate pe termen lung, imbunatatind fermitatea pielii si textura sa, remodeland corpul si reducand depozitele de grasime.

Efectul este vizibil la 3 saptamani de la realizarea tratamentului, iar rezultatul final se instaleaza la 12 saptamani de la realizarea procedurii.

Tratamentul CLATUU poate fi aplicat pe mai multe zone unde exista depozite de grasime: abdomen, coapse, spate, zona lombara, brate sau pe zona de deasupra genunchilor.

CLATUU este disponibil la Silhouette – Centre de Slabit si Infrumusetare din Bucuresti (0727225157 – Unirii sau 0727225158 – Dorobanti).

Scrie un comentariu