News

Catalin Botezatu, cu vocea tremuranda si multe suspine: s-a imbratisat cu Bianca, la aproape trei ani de la despartire

Scris de Alexandru Manea

Catalin Botezatu si Bianca Dragusanu s-au imbratisat, la aproape trei ani de la mult-mediatizata despartire. Cei doi fosti iubiti au aparut intr-un platou de televiziune discutand in conditii civilizate si laudandu-se unul pe celelalt, chiar daca nicio idila sau vreo colaborare profesionala nu ii mai leaga in prezent.

bianca-dragusanu-catalin-botezatu-cancan-tv

Catalin Botezatu si Bianca Dragusanu au fost prezenti aseara in acelasi platou de televiziune, pe aceeasi canapea, la invitatia Cancan TV.

Cei doi s-au imbratisat la aproape trei ani de cand relatia lor amoroasa a luat sfarsit. Designerul a parut emotionat de revederea roscatei, din vocea lui simtindu-se ca inca mai are sentimente puternice fata de ea.

El a declarat ca, spre deosebire de Bianca, cea care este acum implicata intr-o relatie amoroasa cu Victor Slav, el nu are in prezent nicio iubita.

„Nu sunt cu nimeni. As vrea sa fiu cu cineva. As vrea sa fiu iubit. Intr-o realatie, trebuie sa existe frecventa, reciprocitatea”, a declarat Catalin.

Designerul si-a amintit cu nostalgie de inceputurile relatiei cu Bianca, de periaoda in care aceasta atragea toate privirile celor din jur prin frumusetea ei, chiar daca atunci inca nu apelase la lungul sir de modificari estetice la nivelul buzelor.

„Mi-aduc aminte de momentele frumoase cu Bianca de la inceputul relatiei, cu care ma mandresc. Era o alta Bianca, o fata foarte frumoasa care atragea toate privirile. Mi-amintesc cand eram in Austria, La Kitzbuhel, iar ea atragea un milion de priviri din toata lumea.

Era atunci o fata normala, nu avea operatii, nu era imbracata in haine de firma. Cu totii se intrebau cine e blonda. Era blonda lui Bote atunci”, a marturisit designerul cu vocea tremuranda, vizibil emotionat.

In prezent, Bianca Dragusanu a fost angajata ca reporter special la Cancan TV. Despre noul ei job, designerul se declara mandru.

„Sunt mandru ca face acest job. Trebuie sa recunosc ca ii sade bine in postura de reporter. Mi-as fi dorit sa o vad la Hollywood. Imi pare bine ca, si dupa despartirea de mine, a stiut sa-si pastreze imaginea”.

Scrie un comentariu