Stiri Interne Video

Catalin Botezatu, operat in Turcia. “Am oprit cancerul!”

Scris de Ana Kozma

Dupa o vacanta de vis petrecuta in Singapore si Bali, Catalin Botezatu a trecut zilele acestea prin clipe de cosmar. Celebrului designer a fost operat la o clinica din Turcia, acolo unde medicii i-au extirpat o tumora. Iata aici toate detaliile.

Catalin Botezatu, operat in Turcia. “Am oprit cancerul!”

Problemele de sanatate ale lui Catalin Botezatu pare ca nu se mai termina. Pe langa afectiunile la inima de care sufera deja de multa vreme, dar pe care reuseste sa le tina sub control, celebrul designer a mai trecut zilele acestea printr-o cumpana serioasa.

Catalin Botezatu, vacanța eco la Six Senses in Singapore si Bali

Dupa un control de rutina la o clinica din Istanbul (Turcia), medicii i-au descoperit lui Catalin Botezatu o tumora extrem de rara si au hotarat sa il opereze de urgenta.

Operatia a durat mult, insa a decurs bine, iar Catalin este acum in perioada de recuperare. Ieri, a reusit sa intre in direct la Teo Show, pe Kanal D, si sa spuna publicului prin ce a trecut.

Medicii au dezvaluit ca tumora a fost descoperita si operata la timp, astfel ca Botezatu a scapat ca prin urechile acului. Operatia a decurs foarte bine, insa designerul marturiseste ca durerile au fost cumplite imediat dupa ce a trecut efectul anesteziei.

 

View this post on Instagram

 

Buna!☕ Va doresc o zi plina de iubire!😘❤ @koptic.ro @alexandermcqueen @casa_frumoasa #singapore @casa_barocco

A post shared by Catalin Botezatu (@catalinbotezatu1) on

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu