Stiri Interne

Catalin Botezatu pune din nou munca pe primul loc! Are iar probleme de sanatate?

Scris de Administrator

Din nou, Catalin Botezatu a pus pe primul plan munca si, ocupat fiind cu proiectele pe care le are vara aceasta pe litoral, a renuntat la a se intoarce in Turcia la o luna dupa operatia pe inima pe care a suferit-o. Pentru un nou set de analize, asa cum medicii il sfatuisera.

catalin-botezatu-iaki

Catalin Botezatu imbina vara aceasta utilul cu placutul. Inca de la inceputul sezonului cald, designer-ul s-a mutat la Mamaia, acolo unde se ocupa de numeroase prezentari de moda, dar si de organizarea evenimentelor din clubul Le Gaga.

Se pare insa ca soarele si caldura nu-i priesc intocmai lui Bote, date fiind problemele de sanatate cu care acesta se confrunta. El a fost operat pe inima in Turcia in urma cu ceva vreme, iar o zi de plaja i-ar putea cauza mari probleme.

catalin-botezatu-iaki1

Stiind acest lucru, Catalin s-a ferit cat de mult a putut de soare, insa nu a respectat cu sfintenie recomandarile medicilor, care i-au spus sa se intoarca in Turcia la o luna dupa operatie pentru a efectua un nou set de analize. Ca intotdeauna, designer-ul a pus munca pe primul loc, dar spera ca acest lucru sa nu-l coste sanatatea…

„Medicii care m-au operat pe cord deschis m-au avertizat să fiu foarte atent cu statul la plaja, pentru ca daca fac apoi frisoane n-o sa fie deloc bine, risc un nou infarct.

Pana acum n-am stat mai deloc la soare; ce-i drept, n-am avut nici timp pentru ca alerg tot mereu de colo-colo, cu prezentari, pentru clubul de care ma ocup, cu diverse intalniri.

Trebuia sa merg la control la o luna dupa operatie, sa repet niste analize si, in urma rezultatelor, medicii sa decida daca trebuie sa imi schimbe tratamentul sau nu. Am tot amanat pentru ca am multe proiecte, prezentari, evenimente si… n-am mai ajuns. O sa ma duc la toamna, sper sa fie totul in regula”, a declarat Catalin Botezatu pentru ziarul Ring.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu