2 Principale Stiri Interne

Catalin Botezatu: „Moartea mea ar fi foarte bogata!”

Scris de Alexandru Manea

Catalin Botezatu a marturisit ca fata care s-ar casatori cu el ar avea multe de castigat. Atat financiar, pentru ca mostenirea lasata ar fi fabuloasa, dar ar beneficia si de atentia presei devenind vedeta peste noapte.

catalin-botezatu-mostenire

Catalin Botezatu este constient ca este un vector de imagine si o trambulina de lansare pentru fetele cu potential care se folosesc de numele lui.

La fel s-a intamplat si in cazul Biancai Dragusanu care a devenit atat de celebra multumita relatiei tumultoase pe care a avut-o cu designerul.

Botezatu marturiseste ca o femeie desteapta ar putea profita din plin de un mariaj cu el, atat financiar, cat si ca celebritate. Designerul a spus ca, daca ar fi fost altcineva si ar fi avut o fata, ar fi maritat-o cu Botezatu.

“In primul rand pentru bani, caci dupa moartea mea ar fi foarte bogata. Si vorbesc serios. Apoi pentru ca ar deveni foarte repede una dintre cele mai mediatizate persoane din Romania si sunt convins ca, spre deosebire de alte tinere cu potential care nu au reusit asta, ea va sti cum sa profite de acest lucru sa-si construiasca propria cariera”, a spus el pentru ziarulring.ro.

Scrie un comentariu