News

Catalin Botezatu a intalnit-o pe Lady Gaga! Iata ce spune despre artista!

Scris de Alexandru Manea

Catalin Botezatu se numara printre primii romani care au vazut-o pe Lady Gaga la cativa metri distanta. Totul se intampla in urma cu doi ani, in America, ocazie cu care designerul a ramas impresionat de eleganta vedetei.

Catalin Botezatu a avut ocazia sa o vada live pe Lady Gaga cu mult inaintea celor 30.000 de romani de la concertul artistei de sambata seara de la Bucuresti.

Designerul se afla in urma cu doi ani in New York, cand a participat la American Music Awards.

La ceremonie, Lady Gaga a aparut pe covorul rosu si a cantat pe scena, ocazie cu care designerul roman a remarcat eleganta ei, mai degraba decat excentricitatea cu care este cunoscuta in presa.

„Am vazut-o acum doi ani la Music Awards la New York si era o femeie normala, imbracata elegant, nu era deloc ostentativa, purta un Chanel extrem de bine lucrat, nu era deloc ostentativa.

Este o fire foarte timida, este o femeie care tot timpul parca are ceva de ascuns, are o privire blanda, lasand la o parte machiajul agresiv uneori”, a declarat designerul pentru RTV.

Catalin Botezatu a subliniat si faptul ca Gaga este un produs de marketing menit sa sochetze si sa impresioneze prin aparitii.

„Era firesc ca Lady Gaga sa socheze, este un produs de marketing. Un sfert din show si din Lady Gaga inseamna tinutele. Ea s-a impus in showbizul muzical prin aspecatul sau, prin tinutele socante care au tinut prima pagina a ziarelor.

Au fost niste tinute elaborate din materiale pretioase, combinatii de latex cu pietre, creatii ale marilor case de moda, dar totul este marketing, lasand la o parte showul extraordinar si scena monstruos de frumoasa si extrem de permisiva la un show extraordinar, totul a fost aproape perfect. Nu sunt tinute de purtat pe strada ci de catwalk, sunt destinate show-ului” a adaugat el.

Scrie un comentariu