ADPM Health Recomandarea ADPM

Catalin Botezatu, la detoxifiere! Detalii si fotografii exclusive!

Scris de Sorin Dutoiu

Dupa operatia la inima suferita in urma cu doua saptamani, Catalin Botezatu a petrecut sapte zile intr-un resort de detoxifiere de langa Bodrum, Turcia, intitulat Sianji Wellbeing Resort. Iata ce activitati a avut si ce mancare sanatoasa a consumat acolo.

catalin-botezatu-resort-detox-1

Catalin Botezatu, la detoxifiere

Dupa operatia la inima suferita in urma cu doua saptamani, efectuala in clinica Liv din Istanbul, de care Agentia de Presa Mondena v-a anuntat in exclusivitate (aici),  Catalin Botezatu a plecat spre Bodrum unde a petrecut sapte zile intr-un resort de detoxifiere intitulat Sianji Wellbeing Resort.

catalin-botezatu-resort-detox-8

Acolo designerul a avut ocazia sa se deconecteze de grijile de zi cu zi, sa manance sanatos, mancare raw vegana recomandata si pregratita de specialisti si sa urmeze activitati de relaxare si de reechilibrare emotionala si spirituala.

Designerul a urmat un program de detoxifiere ce a avut ca scop eliminarea din organism a toxinelor provenite de la conservantii, hormonii, pesticidele, metalele grele prezente in mancarurile procesate pe care cei mai multi dintre noi le cumpara din comert. Aceste toxine nu sunt asimilate si eliminate de organism, ci depozitate in colon, astfel ca, de multe ori, este necesar un regim de detoxifere care sa completeze procesul natural de curatare al organismului.

catalin-botezatu-resort-detox-2

Designerul a baut zilnic cate doua paharele de 30 de ml de suc de iarba de grau

Catalin a baut zi de zi sucuri din fructe, ierburi si legume. Cel mai important a fost sucul de iarba de grau, considerat alimentul cel mai bogat in nutritenti benefici organismului, din care a consumat cate doua paharele pe zi. 30 de ml de suc de iarba de grau echivaleaza cu doi litri si jumatate de suc de fructe proaspat. Acesta are scopul de a purifica stomacul, ficatul, pancreasul si sistemul vascular.

catalin-botezatu-resort-detox-6

Apoi, dieta alkalina are ca scop reducerea nivelului acid din organism si din sange, cunoscut fiind ca in mediu acid se dezvolta bolile.

Toxinele se elimina in 7 pana la 10 zile, iar aceste diete pot ajuta sa scapi chiar de dependenta de cofeina sau tutun.

camera-botezatu-detox

Intr-un astfel de apartament s-a cazat designerul
camera-botezatu-detox-1

Exclusiv! Catalin Botezatu a fost operat din nou la inima!

In plus, designerul a practicat doua tipuri de yoga (Hatha Yoga si Vinyasa Yoga), s-a relaxat privind peisajul superb din fata resortului.

catalin-botezatu-resort-detox-3

Botezatu a practicat Hatha Yoga si Vinyasa Yogacatalin-botezatu-resort-detox-5

Botezatul a ajuns la Sianji Wellbeing Resort prin intermediul amicului sau, Cesur Durak, si al agentiei lui, Bonus Travel.

Exclusiv! Catalin Botezatu merge la clinica de detox din Turcia, dupa operatia la inima

catalin-botezatu-resort-detox-7

Designerul a ajuns la Sianji Wellbeing Resort prin intermediul lui Cesur Durak si agentiei sale, Bonus Travelcatalin-botezatu-resort-detox-10

‘’Ma simt mult mai bine acum, ca urmare a programului de detoxifiere de la Sianji Wellbeing Resort. Ii multumesc specialistului in detoxifiere, prietenului meu, Cesur Durak, si agentiei sale, Bonus Travel, care are exclusivitate pe piata romaneasca pentru acest resort”, declara designerul.

Despre autor

Sorin Dutoiu

Scrie un comentariu