Stiri Interne

Catalin Botezatu a semnat cu Kanal D! Iata ce emisiune ar urma sa realizeze!

Scris de Alexandru Manea

Catalin Botezatu a incheiat contractul de cinci ani cu Antena 1 si a semnat cu Kanal D. Designerul urmeaza sa realizeze si sa prezinte o emisiune de moda. Deja au aparut zvonuri despre ce format ar urma sa aduca in Romania.

catalin-botezatu-kanal-d

Catalin Botezatu este, mai nou, vedeta Kanal D, dupa ce a incheiat contractul cu Antena 1 ce s-a derulat deja de mai bine de cinci ani.

Designerul urmeaza sa realizeze si sa prezinte un show de moda, domeniul in care se simte ca „pestele in apa” si pe care il stapaneste cel mai bine.

catalin-botezatu-next-top-model-21

Catalin evita sa ofere prea multe amanunte despre noua productie rezumandu-se doar a declara: „Este firesc ca in viata unui om sa intervina schimbari. Anul acesta, incepand din toamna, va avea loc o schimbare. Un nou format de televiziune la o noua televiziune. La Kanal D voi face emisiuni legate de fashion, domeniul care m-a consacrat. Este marea mea iubire, amanta perfecta, cea care imi da cea mai mare satisfactie”.


La Antena 1 Catalin Botezatu a realizat „Next Top Model”, show-ul care i-a adus cele mai mari satisfactii. Designerul si-ar fi dorit sa continue proiectul la Kanal D, insa formatul este detinut de Antena 1.

The-Face

Prin urmare, vom avea parte de un nou format international, adaptat pentru Romania de Catalin Botezatu. Unii spun ca ar fi vorba de „The Face”, show-ul unde Naomi Campbell este parte din juriu, si care isi propune sa descopere tinere modele care sa devina imaginea unui cunoscut brand de fashion.

Ramane de vazut daca designerul va aduce in Romania acest show sau va realiza si va prezenta un nou format de televiziune, gandit de la zero de el.

Scrie un comentariu